Йоана Буковска кара на хапчета! Не се владее, връхлитат я тежки нервни кризи (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/ioana-bukovska-kara-na-hapcheta-ne-se-vladee-vrahlitat-ia-tejki-nervni-krizi HotArena.net
Йоана Буковска кара на хапчета! Не се владее, връхлитат я тежки нервни кризи (Подробности)

Актрисата с хипнотизиращ поглед Йоана Буковска го е закършила сериозно с нервите. Не е на себе си и е станала избухлива, свадлива и вечно недоволна, узна HotArena.

 

 

Йоана се взривявала по най-малкия повод, карала се с колегите си на сцената и се успокоявала само щом глътнела силно успокоително. Буковска не се владеела и в дома си и вдигала редовно скандали на мъжа си Иван за всевъзможни дреболии, а бизнесменът се мъчел да запази спокойствие, за да не стигнат до по-сериозни конфликти и дори до развод, пише „Таблоид“.

 

 

Тактичният съпруг гледал да я отмени в ангажиментите към близнаците, за да разсее облаците, но Йоана не била доволна от нищо. Явно тежките грижи за две малки деца и ангажиментите в театъра и киното са я изтощили, предполагат приятелки на вечно недоволната актриса. 4-годишните Любо и Вера пък наистина били истински фурии и Буковска едва имала сили вечер след представление да тича след пълните с енергия хлапета, а след това да готви вкъщи и да слага вечерята.

 

 

Самата актриса се оплаквала на близки приятелки, че явно в живота й настъпва криза, пък и тя самата се ужасявала, че остарява, макар че всъщност още няма 40 години. Йоана подробно се изследвала под лупа в огледалото дали няма някоя сериозна бръчка я на челото, я около очите.

 

 

Всъщност кръглата четиридесетилетка актрисата ще отбележи на 8 април, когато, вярна на опакия си характер, смятала да отпразнува подобаващо.

3 Коментара

Джиджи

преди 7 години

Хайде сега и вие! Буковска едва ли тича след децата , още по-невероятно е да чисти и да готви!

Коментирай

Пипи

преди 7 години

Освен на лелка тази прилича и на сова

Коментирай

Diana

преди 7 години

neeeeeeeeeeee ne izglejda dobre

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.