Йоана Буковска ПРОГОВОРИ: С Чочо ще се любим в следващия си живот! (Упрекна близките му)

https://hotarena.net/az-jenata/ioana-bukovska-progovori-s-chocho-shte-se-liubim-v-sledvashtiia-si-jivot HotArena.net
Йоана Буковска ПРОГОВОРИ: С Чочо ще се любим в следващия си живот! (Упрекна близките му)

След дълго мълчание, Йоана Буковска най-сетне проговори за мъката след смъртта на голямата й любов Чочо Попйорданов.

 

В интервю, публикувано преди дни в последния брой на дамско списание, тя сподели, че любовта им с Чочо ще се повтори и в други животи, защото е била изключително силна, узна HotArena.

 

„Беше кармична връзка“, казва Буковска и е уверена, че ще се повтори, тъй като не са успели да я изживеят докрай.

 

От думите й прозира и упрек към семейството и приятелите на Чочо – тя намеква, че те са били против отношенията им и по някакъв начин са ги разделили, пише „Всеки ден“.

 

Публична тайна е, че бащата на покойния актьор Иван Попйорданов не може да понася Буковска.

 

Припомняме, че Йоана и Чочо се залюбиха на снимачната площадка на филма „Дунав мост“ през 1999 г. Попйорданов напусна тогавашната си съпруга Хилда Казасян, за да се хване с младата си колежка. С Буковска се разделиха през 2005 г., като след края на отношенията им Чочо затъна напълно в дебрите на алкохола. Приятелите на Попйорданов, сред които изпъква Иван Ласкин, обвиняват именно нея за емоционалния упадък на звездата.

 

Днес Буковска признава, че Чочо е имал проблеми с алкохола, но не е срещнала подкрепата на близките му. „Всеизвестно е, че всеки алкохолик отрича да е такъв. А и най-близките му отказваха да приемат, че той е такъв. Аз се оказах най-лошата, опитвайки се да се боря с него. И бях губещата в тази битка. Моето чисто желание бе да имам семейство с този мъж. Фактори извън нас не ни позволиха. Само ние двамата с него знаем истината“, казва днес Йоана Буковска.

 

И добавя: „Да, аз 6 години и половина се борих с демони, с врагове, с противници на нашата любов. Всичко това имаше висока цена и не зная защо се смята, че тази цена я е платил само Чочо. Бях само на 21, когато започнаха отношенията ни, а той – на 36. В момента съм на годините, на които той ме избра. Това не бе хлапашко увлечение, а нещо друго. Не искам да обидя никого от неговото семейство, но те не се бяха държали към него по този начин, както с мен са се държали моите близки – от мен винаги много са очаквали и изисквали с голяма строгост“.

 

Йоана признава, че след раздялата им са се виждали само 2 пъти с Чочо. Последния път се видели на касата в столичен театър. „Бях бременна в 6-ия месец. Предполагам, че от вида с корема ми много го е заболяло“, казва Буковска.

5 Коментара

Йоанке,

преди 8 години

Когато крадете чужди мъже и разбивате семейства( само не ми казвайте семейството се състои от двама), мъжът става роб на любовницата и обрича цяло семейства на нещастие, болка, отчаяние и болести дори. Защото не е тайна , когато един мъж заглъзне по много по-млада изтривалка от съпругата си, какво го очаква с близките следващи години. Или единия или другия заминават, като личности и като хора. В случая той се оказа потърпевшия по най-злокобния начин , което ми струваше всичко. Друг е въпроса при другите двойки - несъвместими, където нещата просто отиват към своя край... тогава създавайки ТОЙ или ТЯ ново семейство се оказва по-добрия и правилният вариант. Нима мислиш, че можеш да се мериш с Хилда Казасян? Питаш ли се днес след толкова години, как на нея това и се отразило по онова време? За Чочо вече всички видяхме. И не смяташ ли, че подобно изказване не само не звучи правдоподобно, но и малко несериозно и нелепо да твърдиш, че ще бъдеш с него в следващ живот? Това е твое виждане, а дали той ще иска? Как така ще говориш от негово име? Или забравена , застаряла актриса известна с един филм и пошла роля искаща да припомни за себе си. Огладняла и решил да си прави ПР на чужд гръб . След толкова години ще му ровиш в паметта и обръщаш кокалите му в гроба. Засрами се! И още нещо....

Коментирай

Йоанке, продължение

преди 8 години

, а дали той ще иска? Как така ще говориш от негово име? Или забравена , застаряла актриса известна с един филм и пошла роля искаща да припомни за себе си. Огладняла и решил да си прави ПР на чужд гръб . След толкова години ще му ровиш в паметта и обръщаш кокалите му в гроба. Засрами се! И още нещо....

Коментирай

колежка

преди 8 години

Госпожо,защото сте жена със сигурност,защо ли от списаното от Вас,ми прозират думи на лично засегната от коментара на Буковска! Знаете ли какво,не пренебрегвайте факта,че наистина,едно семейство се състои от двама,и аз ще го натъртя дори! В едно семейство,когато нещо не върви,вина имат и двамата,кой повече,кой не!Когато нещо се счупи,знаете нали!Не нагрубявайте с такива списвания Буковска,на Вас сигурно прекалено добре и от близо,са Ви ясни чувствата и към,мир на праха му,Чочо!А неговите към нея?Какви ги говорите за Хилда,моите уважения към нея........как се чувствала тя,ами и тогава и сега и завинаги,ще се чувства наранена,обичаща и раздаваща се!Само че,защо си мислите,че тази интелигентна жена ,не е наясно и със своята вина.........всеки има такава!Въпроса е,че Чочо вече го няма,за най-голямо съжаление,и тази статия като цяло ми намирисва на кофти измислица! Йоана не е толкова елементарна,за да изрече такива думи.........Нека публикуват пред кое дамско списание,кога и пред кого го е казала,тогава и моят и вашият коментар,някак си, ще добият смисъл!

Коментирай

1

преди 8 години

Аз само едно не мога да разбера... защо тази жена се сети да говори за него когато видимо кариерата и върви назад? Няма участия в сериали и филми, напусна театъра и сега участва тук там в някоя постановка. И нали уж много обича сегашния си мъж и е щастлива с него. За мен всичко е ОПИТ ЗА ЕВТИНА РЕКЛАМА на една самозабравила се залязваща актриса!Много е грозно да си правиш реклама с мъртви хора, още по-гадно е да намесваш и семействата им. Бащата на този човек остана съвсем сам, приятелкта му с току-що осиновено детенце. Каквото и да са и напавили тези хора, тя няма право на такива думи!

Коментирай

РЕАЛИСТ

преди 8 години

ГЛУПАВА ПРИКАЗКА НА НЕТАКТИЧНА ЖЕНА. ИЗВЕСТНИЯТ ЧОВЕК , КАКВАТО Е ТЯ В БИТНОСТТА СИ НА АРТИСТКА, МАКАР И ПОСРЕДСТВЕНА, ТРЯБВА ДА СИ МЕРИ ПРИКАЗКИТЕ. АКО РАЗЧИТА НА СКАНДАЛ, ЗА ДА ПЕЧЕЛИ ПОПУЛЯРНОСТ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.