Йоана Буковска пропищя от въшки (Актрисата не успява да се справи с паразитите)

2475
09 Юли 2017, 16:00


Йоана Буковска е пропищяла от гниди и въшки, разбра HotArena.


Нейните 5-годишни близнаци Вяра и Любомир непрекъснато прихващали от гадините и главите им вечно били пълни с паразити. Актрисата вече се чудела с какво да маже косите им и как да ги чисти. Споделяла с познати, че й се плаче, когато се наложи да маха гниди, защото децата й са малки и трудно може да ги накара да седят на едно място, за да ги преглежда. 


В момента в София има бум на разпространението на въшки, особено в детските градини и яслите, твърдят служители в просветата. Децата на Буковска прихващали гадинките от други малчугани, с които играели. Звездата от „Откраднат живот” започнала да купува спрейове, с които пръскала главите им профилактично.


Дори и те обаче не винаги помагали и все се случвало да види някоя гнида в главата да момчето или момичето. Най-неприятно било, когато ги остави на детска градина и изведнъж оттам й се обадят и я повикат да си ги прибере, за да им чисти главите. Това проваляло всичките й планове за дни напред, а в нейния случай се провалят и чужди планове, тъй като актрисата е много заета в различни проекти, от които зависи работата и да други хора. 


Говори се, че тя се притеснявала и за себе си – да не прескочи някоя въшка от главите на децата в нейната собствена, още повече, че не боядисва косата си, а се знае, че тези паразити нападат основно коси, които не са вапцани. Спасявал я фактът, че в момента е късо подстригана, предават от Уикенд.

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кирчо
Преди 1 година
0
въшките дойдоха с орките, не е имало въшки от 10 години и нагоре - мажеш препарат и започваш да решеш с гребен за въшки, повтаряш това на всеки 7 дни и след 3-4 седмици ги няма
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени