Йоана захвърли децата си (Момчетата редовно остават до тъмно в школото)

3559
06 Декември 2013, 12:00


Йоко Захариев захвърлила децата си, коментират възмутени хора от обкръжението на певицата.

 

Все по-често се случвало двете момчета да бъдат забравени в училище и преподавателките да звънят на баща им да дойде да ги прибере, научи HotArena.net.

 

Йоана дори не благоволявала да си вдигне телефона, като същата ситуация често се случвала и преди, когато момчетата ходели на детска градина. Винаги Ясен се е грижил повече за децата, а Йоко предпочиташе купоните и запоите. Иначе се бие в гърдите, че дава всичко за децата си, клатят глава запознати.

 

Бърз преглед на профила на Йоана във Фейсбук потвърждава думите им. В секцията „снимки” певицата е публикувала фотоси от множество купони с приятели, на които почти винаги е с чаша алкохол и цигара в ръка.

 

За разлика от нея всички снимки в профила на Ясен Козев са на двамата му сина. Композиторът явно е преживял тежко раздялата с певицата, защото все още пази техни общи снимки, които споделя в социалната мрежа, пиша „Всеки ден“.

 

„Прости ми, че не успях да запазя семейството, че те разбрах как се чувстваш след години. Простете ми и вие, дечица. Йово и Ясене, вие сте най-милите деца, най-голямото ми богатство. Обичам ви. Простете ми, че не винаги съм имала пари, за да ви купя каквото сте искали. Обещавам ви, че трудните времена няма да се върнат”, разрева се Йоана в пристъп на откровение в предаването „ВИП Брадър”, където участваше доскоро. Изказването й е изключително лицемерно, защото дори приятелите й не разказват с добро за морските преживявания до зори на певицата в модерния курорт „Лозенец”.

 

„Няма пари да храни децата си, а имаше пари да пие и да се дрогира като за последно”, категорични са от обкръжението й. По думите им истинската причина за развода на Йоана и Ясен са именно безконечните запои на певицата, комбинирани с изневери. За никого не е тайна, че  Йоко дълго бе интимна с пословичния бохем Тошко Славков и двамата достойно си партнираха в нощните оргии.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени