Йорданка Христова губи паметта си, а те й се подиграват в ефир! (Появява се неадекватна, бърка имена и...)

2296
29 Май 2017, 14:00


Йорданка Христова е започнала прогресивно да си губи паметта, научи HotArena.

 

Белите петна в съзнанието на легендарната певица лъсват пред целокупния български народ, тъй като все по-често в ефира на „Като две капки водаДанчето се държи неадекватно и често става за смях, а колеги и водещи буквално не знаят как да излязат от странната ситуация със старческия проблем, пише „Таблоид“.

 

Още с пилотното издание на риалити предаването за импровизации на зрителите им стана ясно, че Христова не е напълно в час. Ако в началото тя оправдаваше постоянното бъркане на имената на участниците с непознаването им, то 3 месеца по-късно Йорданка продължава да прави гаф след гаф, като единствено милостта към възрастта й я спасява от константна рубрика в „Господари на ефира“. Седнала в стола на жури, изпълнителката на „Делфини“ често сякаш не знае къде се намира и не спира да бръщолеви глупости, с които шашардисва аудиторията и екипа на предаването.

 

Най-жесток към Христова е Рачков, който многократно я злепоставя в ефир, ползвайки вековния прийом чрез шегата да си кажем истината. „Абе, Данче, в кое шоу се намираш? Още ли не си научила, че това е Деси Слава, а не Камелия“, хили се подигравателно като хиена бургаският дребосък.

 

Близките на Йорданка обаче са наясно с проблемите й с паметта от няколко месеца насам. В последно време тя станала изключително завеяна и перманентно забравяла за уговорки и поети ангажименти. Отделно по време на участията си Данчето често тананикала песните си, тъй като имала бели петна относно лириката.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени