Йорданка Христова остана без портфейл (Вижте неприятната случка)

1579
10 Ноември 2017, 09:46


Портфейлът на естрадната прима Йорданка Христова изчезна, докато тя се прибираше от САЩ за България през Турция, разбра HotArena.


За загубата тя разбрала едва на летище Ататюрк, за прикачване на полета. "Имах голяма чанта под краката си, вадех си айпад, ветрило, очила и сигурно е паднал под седалката. Чак като слязох разбрах. Бях взела няколко кутии карамелизирани бонбони, а на касата се оказа, че няма с какво да платя.Веднага сигнализиах, дадох дори отрязъка от билета си, за да проверят под седалката, но никой не направи нищо", оплака се певицата.


В портмонето й освен личните документи и кредитните карти, била и ксъметлийската й детелинка. Данчето веднага си изкарала нови документи и блокирала сметките си в банката.


Звездата е много разочарована, че служителите на летище Ататютк не говорят английски. "Международно летище, а навсякъде надписи само на турски. Един час ходене по мъките и нищо. Най-накрая една служителка що-годе на читав английски ми обясни, че няма проблем да се кача на самолета. Как да няма проблем? Нещо загубено не е ли такъв?", недоволства певицата, предават от Телеграф. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени