Йорданка Христова презира Люси Дяковска!

2045
09 Март 2017, 16:00


Йорданка Христова намрази тежко Люси Дяковска, а сега й се налага да се вижда всяка седмица с нея в „Като две капки вода”, разбра HotArena.

 

 

Двете спрели да си говорят преди 2 години, след като щерката на Данчето - Ивана Стоичкова, открадна гаджето на Люси – келнерката Камелия. Певиците се увериха, че няма по-добър сценарист от живота, след като и двете започнаха да работят по „Като две капки вода” и така бяха поставени в ситуация да споделят ежедневието си, пише „Уикенд“.

 

 

Старата естрададжийка е на журиращия стол, докато червенокосата й колежка ще трябва да се превъплъщава в различни образи на сцената. Всички от екипа на риалити предаването обаче се изненадали още по време на репетициите, че двете странят една от друга и видимо избягват опасността да попаднат в една компания. Истината е, че през годините Христова и Дяковска никога не са били близки приятелки и са поддържали съвсем нормални колегиални отношения.

 

 

Поне така беше до 2013 г., когато Люси изживява един от най-тежките си периоди – певачката с огнена коса бе зарязана от любимата си Камелия, която се метна в обятията на Ивана, дъщерята на Данчето. Така любовният триъгълник неволно смразява отношенията между двете певици. Йорданка се чувствала косвена жертва на лесбо триъгълника и от неудобство избягвала да попада на публични места и светски приема в компанията на Люси. На няколко пъти музата на Фидел Кастро изказала съжалението си към изоставената певица, но в крайна сметка животът бил такъв – срещи и раздели, и тя заставала на страната на дъщеря си.

 

 

Очевидно обаче Данчето и Люси не могат да намерят общ език дори заради любовта към музиката. Хората от екипа на „Като две капки вода” споделят, че двете се държат дистанцирано в шоуто с очевидно неизяснени отношения.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени