Йосиф Сърчаджиев на рождения си ден: Имам дъщеря! + как Алекс прости на баща си

12733
07 Май 2017, 14:00


На 72 години Йосиф Сърчаджиев най-накрая се помири с дъщеря си Александра. Това е станало точно на рождения му ден, научи HotArena. Младата актриса, която години наред повтаряше, че за нея баща й мъртъв, събрала смелост и му се обадила, за да го поздрави. 
 
„Имам дъщеря!” Това изречение повтарял Йосиф Сърчаджиев цял ден във вторник, 2 май, когато стана на 72 години. Сашка, с която доскоро се разминаваха като непознати или се правеха, че не се виждат, щом се засекат на улицата или в театъра, решила да направи първата крачка към помирението им. Още сутринта тя вдигнала телефона и се обадила на баща си, за да му честити празника и да му пожелае здраве. За възрастния актьор това бил най-щастливият момент от години. Цял ден той се хвалел, че най-накрая ледовете между него и Сашка са започнали да се топят, пише "Уикенд". 

Сърчаджиев никога не е полагал истински бащински грижи за дъщеря си, но се говори, че колкото повече годините напредвали, толкова по-виновен се чувствал за този грях пред нея. Според негови познати, той дори й бил поискал прошка преди време, но тя отказвала да му я даде.

В театралните среди се шушука, че за студенината между баща и дъщеря има един-единствен виновник – съпругата на Йоско – режисьорката Райна Томова. Тя му забранявала да общува и с Александра, с майка й, докато била жива. Причината била чисто материална – Райна, която две деца от актьора, се притеснявала, че след време незаконната дъщеря на мъжа й може да претендира за част от тяхното наследство. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени