Йосиф Сърчаджиев поиска прошка от Александра! (Вижте емоционалното му признание)

8345
03 Май 2016, 13:31


Йосиф Сърчаджиев поиска прошка от дъщеря си Александра! Навръх Великден големият ни актьор най-накрая опита да се помири с извънбрачното си дете от покойната Пепа Николова, видя HotArena.


В предаването "120 минути" по бТВ Сърчаджиев на два пъти се обърна към Алекс с думите "Прощавай, прощавай". Те дойдоха след покана на водещия да каже персонално на някого нещо, което винаги е искал, но не му е достигала смелост.


И макар да не заяви в прав текст, че думите са насочени към дъщеря му, за зрителите стана ясно, че точно Александра е голямата му болка. Въпреки, че две десетилетия той отричаше, че има и трето дете, в последните години Йосиф споделя пред приятелите си, че му тежи липсата на комуникация помежду им. 


За която вина има законната му съпруга - режисьорът Райна Томова. Близки до семейството издават, че тя е тази, която не желае и да чуе за Алекс, тъй като се бои, че тя може да претендира за част от наследството му. Което според нея, се полага само на техните две деца - Ани и Пролетин. 


Заради нея до ден днешен Сърчаджиев не споменава публично името на дъщеря си от Пепа Николова, за да не предизвиква излишни скандали. Но му е тежко, че двамата са отчуждени, предават от "Всеки ден".


Той сподели още, че не се бои от смъртта, тъй като е бил за кратко отвъд, когато получи инсулт през 2004 година. „Отидох на оня свят и видях, че там няма Бог, не се вижда. Бог не е реалност“, бе безпощаден творецът.


Тогава видял само себе си като малко дете, което ги дърпало нагоре, но той останал на земята, тъй като все още имал недовършени дела. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХотЛайна и другите
преди 2 години
0
Абе, що за глупости драскате невежи, смрадливи жълтурковци?! Наясно ли сте със законите? "" Жена му била против от страх Александра да не предяви иск за наследството му"''!!!!!!!! След като носи неговата фамилия и е припозната иска , не иска Райна, тя си наследява нейният дял, като негово дете. Толкова простотия и невежество събрано в тези жълти сайтове не е имало и едва ли ще има. Срам и позор сте за интелектуалната част от населението! Боклуци смотани и неграмотни!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иванка
преди 2 години
0
Името на сина му е Пролетсин - от пролетарски син.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени