Ирен Кривошиева: Бог ме наказа след сина от Стефан Данаилов да нямам други деца

8084
13 Ноември 2011, 13:34


Актрисата Ирен Кривошиева и синът на Стефан Данаилов, Владимир, дадоха първото си съвместно интервю за "Станция Нова" по Нова телевизия.

 

Владимир Данаилов е в София от 4 октомври, но все още не се е видял с именития си баща, който бе зает покрай изборите.

 

"В момента, в който научих че съм бременна, нямаше по-щастлив човек от мен. Няма по-щастлив човек от жената, когато е бременна. Няма по-голямо щастие от това. Никога не съм се страхувала, че ще гледам сина си сама. Бях толкова щастлива и си казвах "Боже, дано никога не свърши това щастие!". След Владимир исках да имам още много деца, но Господ си знае работата и ме наказа, като не ми позволи да имам друго дете", заяви Ирен.

 

"20 години жълтата преса говори за моя син от Стефан Данаилов. През това време нито аз, нито той потвърждавахме една интересна тайна и когато нямаше какво да пишат, подклаждаха темата. Сега излиза книгата ми, в която съм описала цялата история, за да прекратя всякакви слухове".

 

Когато е бил бебе, Ирен отишла с Влади при тогавашната съпруга на Стефан Данаилов.

 

"Идеята беше да стане така, че всички да имаме нормални отношение, по-лесна приемственост на нещо, което вече не може да се скрие. Тя се държеше прекрасно с детето, играха си, говореха си. Тя обича деца, мисля. Нито ме е обидила, нито нищо".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нина
преди 3 години
0
Тая пък Ирен как се неначекна! То само нещастия край нея, не незнам но някои хора така обичат! Дърта к....къде си тръгнала!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Симеон
преди 5 години
0
1. "Няма по-голямо щастие от бременната жена" - "Направих 10 аборта през живота си, за да не може никой да засенчи Владко" 2. "Бременността ми от Стефан не беше самоцел, ние се обичахме и имахме връзка от две години" - "За да му родя син, направих аборт [от друг мъж] в шестия месец" 3. "20 години жълтата преса се занимава със сина на Стефан Данаилов" - едва ли, не съм чувал да се е говорело за това. ЗАЩО трябва да слушаме и да четем за тази "морално тъпа" жена? Освен нечистоплътност (в отношенията) и омраза двамата със сина й не показват нищо друго.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Silvi
преди 6 години
-4
Не виждам никакъв смисъл от " споделянето " на тази новина сега, в пресата, че и в книга. Кому е нужно това? Мария Данаилова се е отнесла човешки, съобразила се е с факта на " съществуването на другата жена " ( само тя си знае как ), приела е детенцето и е показала една завидна сила и интелигентност в създалата се ситуация. Какво трябва да се рови, напомня, коментира отново след толкова години? Това са толкова лични неща, които не се дискутират,развиват, преодоляват, когато се развяват из пресата! И преди години не съм била очарована от Ирен Кривошиева! Но сега, с тези си " изяви " падна още по-низко в очите ми! Нали не ли мислите, Кривошиева, че хората се интересуват от живота Ви и събитията в него? И коя, по дяволите, сте вие?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени