Ирен Кривошиева забременява на 58

3762
13 Август 2014, 14:00


Актрисата Ирен Кривошиева работи за бебе, научи HotArena.net.

 

Сензационната новина съобщи за „Всеки ден“ медицинска сестра от столична клиника, където бившата любовница на Стефан Данаилов се изследвала за стойности на хормоните.

 

Макар че е на 58, Кривошиева искала да дари пресния си съпруг Николай Николов с рожба, тъй като той досега няма наследници. Тя вярвала, че въпреки възрастта си би могла да роди още едно дете – след Владимир на Ламбо.

 

Лекарите също не й пречели да сбъдне мечтата си и толерирали изследванията й. Те пък показали, че в организма на Ирен все още има достатъчно добри стойности на хормоните, необходими за да износи дете.

 

Според медици обаче тя не може да зачене по естествен път и затова ще се наложи намеса с помощта на епруветка. Точно след такава ин витро процедура преди години България се сдоби и с една от най-възрастните родилки  първескини в света.

 

През 2010 г. русенската психиатърка Красимира Димитрова роди 2 момичета, близначки, от които само малката Мери оцеля. Актрисата Кривошиева пък можела да се надява да зачене със собствена яйцеклетка, а не с донорска, защото все още имала запас.

 

Преди броени дни тя излязла изключително щастлива от лекарския кабинет, след като видяла резултатите от изследванията си. Говори се обаче, че актрисата, живяла в САЩ близо 20 години, взима специални таблетки, които спомагат за живота на детеродните й органи. Досега тя трябвало да бъде в менопауза, но естрогенови хапове предотвратили процеса.

 

Те носят огромен риск за жените на нейните години, но пазят тялото младо, разкриха специалисти. Според тях най-вероятно Ирен дори би могла да кърми, ако действително зачене и износи дете на Николай.

 

Преди да се роди Владимир на Ламбо, тя призна, че е правила аборт, защото много настоявала първородното й дете да е именно от красивия актьор. Жената с пет брака зад гърба си има и още 2 прекъснати бременности – както самата твърди. От единия си съпруг – Филип Трифонов, пометнала в третия месец, а през 2012 г. призна, че лекарите я убедили да не ражда дете с малформации. Така то било извадено преждевременно в осмия месец и умъртвено.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ТОНИ
преди 3 години
0
Тази съвсем се е смахнала, горката!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
23
преди 3 години
0
Тази жена наистина е ЛУДА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени