Ирен Онтева и Русата Златка без здравни права (Ето и кои други звезди не плащат за здраве)

3511
17 Октомври 2013, 11:21


Куп звездни у нас останаха без здравни права заради неплатени осигурителни вноски. От години родните випове отказват да плащат на държавата за здраве, видя HotArena.net.

 

Сред известните лица у нас със спрени здравни права са Ирен Онтева, Русата Златка, Годжи и куп други известни личности. Русата Златка например от цели три години се е отказала да си плаща за здравето.

 

Топмоделът Ирен Онтева е на същото дередже — осигурявана е до април 2010 година. След което е решила, че е по-добре да си плаща в частни клиники, ако й се наложи да се лекува.

 

От актьорската гилдия големият син на Георги Калоянчев - Ивайло, дължи вноски за 4 месеца от 2011 година. Господарката на ефира Мария Игнатова има да плаща за 3 месеца от 2009 година, но не са й спрени правата.

 

Изненадващо е, че легендите от „Сигнал“ също се оказаха без здравни осигуровки. Данчо Караджов дължи 5 вноски за 2012 година и 11 вноски за 2011 година.

 

Дъщеря му Лора не остава по-назад, въпреки че има да плаща само по една вноска за 2010 и 2013 година. Китаристът на "Сигнал" Александър Мариновски и барабанистът Владимир Захариев също не са плащали през почти цялата 2011 година.

 

В черния списък на здравната система у нас влизат още и колегите им от Д2. Вокалът Дичо, китаристът Димитър Кърнев, клавиристът Красимир Тодоров и басистът Александър Обретенов не са плащали още от 2008 година.

 

От екипа на Слави някои също отдавна са се отказали да си плащат за здраве. Китаристът Годжи от 2011 година е зарязал здравноосигурителните си вноски, пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени