Ирена Милянкова чупи рекорд по майчинство със сестра си

https://hotarena.net/az-jenata/irena-miliankova-chupi-rekord-po-maichinstvo-sas-sestra-si HotArena.net
Ирена Милянкова чупи рекорд по майчинство със сестра си

Топ манекенката Ирена Милянкова и сестра й Елица имат заедно 8 деца. Двете са направо за първа награда за увеличаване на естествения прираст на населението и продължават да раждат, видя HotArena.

Милянкова, която през април роди петото си дете от бизнесмена Никола Чолаков, с когото е заедно повече от година е рекордьорка по майчинство сред звездите. Сестра й Елица обаче почти не й отстъпва–тя има три деца, но е само на 33 години и се готви да ражда още.


Интересен факт е, че и двете раждат децата си по едно и също време, пише \"Галерия\". В края на април Съни от „Под прикритие” роди дъщеря си Виктория, а дни по-късно сестра й Елица даде живот на сина си Виктор.

Имената на децата не са случайно избрани, просто майките са решили да засилят кармичната връзка помежду си още повече. Не на последно място е и факта, че двете имат и огромна физическа прилика помежду си и безкрайно много си приличат.

Освен това са одрали кожата на майка си и някой трудно би различил една от друга. Една от разликите помежду им обаче е, че Ирена наследява сините очи на майка си, в които са потъвали не един и двама мъже.

8 Коментара

azz

преди 7 години

Не ги знам какво са наследили от родителите си, но определено не са взели добро възпитание от тях! Не е нормално едно момиче да роди на 15 и този факт да се съобщава с някаква особена гордост!

Коментирай

Пацо

преди 7 години

Битер циганките ще надмине пфууу моделка боже опази ......

Коментирай

преди 7 години

Е, поне раждат българчета! И аз родих 3. Ако се бях усетила малко по-рано, можеше да имам и още едно, но времето ми свърши... Децата са чудесно нещо и голяма радост, но пък не за всеки. Ако те радват и можеш да си позволиш да си отгледаш отговорно и не на гърба на държавата, защо не?

Коментирай

azz

преди 7 години

Защото на 15г. ти самата си все още дете! Как едно 15годишно дете може отговорно да гледа бебе?!

Коментирай

До: Azz:

преди 7 години

Ами както виждаш може... Децата и не са на улицата гладни, жадни и окъсани, а напротив.

Коментирай

da opodchertaia

преди 7 години

Irena rodi parvoto na 14. Oshte na 13 zabremenia. Iavno ne e tolkova gorda ot postapkite si, shtom krie istinata.

Коментирай

azz

преди 7 години

Ама разбира се! То за децата е най-важно да не са гладни, жадни и скъсани! Какво значение има, че баща им е сводник, който лежи в затвора и е забременил майка им, когато е била дете! Много отговорно, няма що!

Коментирай

ххххххх

преди 7 години

Децата са най-прекрасното нещо на този свят,но е хубаво да имаш добри доходи да им осигуриш нормален начин на живот,а не да ги създадеш и после да се чудиш,как да ги издържаш.Не толерирам родители,които създават деца,без да мислят за отглеждането,възпитанието им...То,нее е въпросът да създадеш дете,важното идва след това..Малко извън контекста на темата, но все пак исках да изкажа о своето мнение за жените,които раждат безразборно,по ред причини..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.