Ирена Милянкова се продаде за стотинки (Снима се в евтини реклами, за да свърже двата края)

https://hotarena.net/az-jenata/irena-miliankova-se-prodade-za-stotinki HotArena.net
Ирена Милянкова се продаде за стотинки (Снима се в евтини реклами, за да свърже двата края)

Манекенката Ирена Милянкова от най-голямата звезда на „Визаж“, се превърна в отчаяна съпруга. От няколко седмици моделката е направо отчаяна, тъй като няма никакви по-сериозни доходи, с които да издържа децата, научи HotArena.

 

Красавицата, която стана популярна покрай сериала „Под прикритие“ в момента се снима в евтини реклами, само и само да спечели някой лев. Докато преди приемаше предложения само от известни марки, от няколко месеца вече е готова на всичко, само и само да издържа семейството си.


Близки до актрисата разкриват, че се снима облечена в парцалки за по 10 лева,  за да може да се грижи за децата си. Откакто остана сама Милянкова за първи път усети, колко е трудно да си работеща майка.


Съвсем наскоро бившата на Чолата напусна модна агенция „Визаж“ и се опитва да пробие като брокер. Заради проблеми в работата обаче е готова на всякакви предложения, които й се предлагат, дори на минимален хонорар.


Ирена обаче не само трябва да попълва опразнения джоб и да се грижи за четири гърла, но и откакто е вкусила свободата попадна и в любовен триъгълник. На няколко пъти бе хваната с възрастен грък, с когото според запознати от една година поддържа любовни отношения, пише „България днес“.


В същото време един от обожателите й беше млад блондин със стройна фигура. Оказала се на кръстопът и изгубила завинаги сигурното бъдеще със съдения за сводничество Росен Чолов, Ирена реши, че ще се издържа сама и няма да позволи повече да я изоставят.


Затова и прави всичко възможно да изхранва сама многобройната си челяд.

3 Коментара

Нел

преди 8 години

Много е грозно заглавието.Няма нищо лошо да работи, за да се грижи за децата си.Какво значи евтини реклами?Нали не проституира, а работи.Чест й прави, че се опитва сама да се справи с живота.Има къде ,къде по-тежка и трудна работа.

Коментирай

Sofi Marso

преди 8 години

Абе вие луди ли сте.Вместо да адмирирате поведението и,вие праскате едно отвратително заглавие,ще каже човек че кой знае какво прави! Има четири дечица,това че е била с неправилният мъж,какво е правила и каква е била.........Е БИЛААААА!! Евала,работи за да отглежда децата си!И веднага,то не бе блондин,то не бе възрастен грък........с мустакато извънземно случайно,не я ли видяхте! Мрете да окаляте някого,имате си само няколко избрани,които ласкаете постоянно..........хахаха!!

Коментирай

DIANA

преди 8 години

a jalko mnogo e krasiva kukli4ka

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.