Ирина и Вихра пак се сръфаха (Вижте последният им скандал)

https://hotarena.net/az-jenata/irina-i-vihra-pak-se-srafaha HotArena.net
Ирина и Вихра пак се сръфаха (Вижте последният им скандал)
Луд екшън се разиграва между Ирина и Вихра, въпреки че доскоро бяха уж сдобрени, покрай раждането на малкия Самуил. Повод за конфликта между бившата и настоящата съпруга на Иван Христов, обаче не е продуцентът, а професионалните им качества, дочу HotArena.


Двете се сръфаха жестоко на тема умения да се изявяват като писателки. Ирина има издадена книга, а след като напусна телевизията, Вихра работи като писател и журналист в няколко издания.


Враждата между двете жени бе бързо разкрита от приятелите им в социалната мрежа. Първо Вихра реши да пусне размазваща критика, посветена на новите абитуриенти и техните жалки опити да се докоснат до лукса и блясъка.


Водещата го сподели през личния си блог и в няколко сайта, където пише на хонорар. С публикацията си, спечели заслужени комплименти от близки и приятели.


Както и от много фенове.


В същото време Ирина не пропусна да се самоизтъкне и да привлече внимание към себе си, като изрази собствената си позиция по въпроса. И намекна, че именно морализаторстването на хора като бившата жена на Иван са причина за кича по баловете с кратък, но много категоричен коментар, пише „Уикенд“.


„Няма да се поддам на обобщенията по темата абитуриентите зрелостници. Именно тази мода да се обединяваме около критиката на българските всичколози е субстанцията, която захранва младите проводници на чалга субкултурата. Омразата ражда грозни събития и хора. А аз, като мои приятели, срещам по пътя си премного качествени и красиви души. Тях пак ние ги създаваме. С обич и подкрепа. На добър час!”, написа младата майка.


Естествено сблъсъка между двете не бе подминат от приятелите на Вихра. Повечето от тях избухнаха, че Ирина отново се прави на интересна и привлича внимание към себе си.


В последните месеци тя се бе покрила заради бременността си. Затова и веднага щом съзряла възможност, решила да погне неприятелката си, доказвайки, че може да се изразява не по-зле от нея.

6 Коментара

Dee

преди 8 години

Боже тази жена Вихра няма грам вкус... Как може така да се накиприла??

Коментирай

не е от жената

преди 8 години

Не е от дрехите,а от жената.Ако облечеш Ирина с дрехите на Вихра,пак ще излъчва класа.

Коментирай

Смях

преди 8 години

Коментиращите по-долу нещо са се объркали. Къде видяхте "класа и излъчване" у тая змия Тенчева. А за коментара й......ами нямам думи, пак се е опитала да се прави на "интелигентна". Иринооо......адски противна флегма си и обиграна златотърсачка.

Коментирай

пачаврата си е пачавра и с пари акъл не се купува

преди 8 години

Не е истина какви клишета употребява, заучени фрази и си мисли, че е много интелигентна. Тъпа оФца! Меркантилна, манипулативна, некадърно мрънкало, долна, подла, злобна и завистлива ( доказва го самия постинг в профила и) Влечуго от тези най-гърмящите....И много интересно същата тактика , като на Николета. Умственият им капацитет не е много далеч един от другия. И онази мрази певицата, на която и отмъкна съпруга и роди от него и тази същата мърша. И без да знаят защо... Кой и защо трябва да мрази, ма мършо долна? Стара пачавра , тръгнала да ражда в климакс , само са само да задържи спонсора и златната касичка. Да, ама не! Знае си Господ работа!

Коментирай

долна

преди 8 години

Класа? Та тя си и личи , че е мутреса от класа....Погледнете и дрехите и стойката.. Това се казва класа на 45 годишна жена? Класа , та дрънка! .... Някои хора изглежда са оперирани от чувство за естетика и още нещо... Вихра, просто такъв и вкуса, та дори да се нарече, че няма вкус, но поне е истинска и непринудена, за разлика от тази змия с високо мнение за себе си без покритие... Акъл се иска да разбиеш семейство, да оставиш 3 деца без собствените им бащи и да тръгнеш да раждаш на 45 години. Любов ли? Само за любов не ми говорете, че ще взема да ви повярвам! Тя ще каже,че и била влюбена и в първия си мъж , от който дори две деца е родила. И пак ще и повярвам. Това са жени , меркантилни , маниачки за слава и пари. Егоистки, които обичат само себе си и нагона си. Не дай си Боже, утре да се разори Иванушка, тогава ще видите за каква любов иде реч. Тя, точно тази честната Калутка се е " влюбвала " във всички нейни работодатели. Но само алкохолизираният Иванушка и се хвана на въдицата. И който оправдава подобни кучки, или е като тях или е пряко заинтересуван от тях... Няма друго оправдание!

Коментирай

bojeee

преди 8 години

Съсухлена, сбръчкосана , лисича муцуна е тази лелка Ирнинка! Кой каза, че е ума? ха ха ха ДА! Пращи от всякъде и си и личи! Поредната курва!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.