Ирина ИЗРИГНА: Що за дребни души сте да показвате невинното бебе?!

https://hotarena.net/laifstail/irina-izrigna-shto-za-drebni-dushi-ste-da-pokazvate-nevinnoto-bebe HotArena.net
Ирина ИЗРИГНА: Що за дребни души сте да показвате невинното бебе?!

Ирина Тенчева изригна, след като снимка на бебето Самуил изтече в нета.

 

Тв водещата не скри възмущението и отвращението си във Фейсбук, видя HotArena.

 

Що за дребна душа трябва да си, за да издириш и публикуваш снимка на току-що родено невинно човече в клюкарски сайт?!“, написа Ирина Тенчева.


Припомняме, че рано сутринта БЛИЦ публикува фото на новородения син на Ирина и Иван Христов, като твърдят, че снимката е изпратена анонимно на редакционната им поща.

 

След поста на Ирина обаче изниква въпросът дали изобщо бебето от фотоса е Самуил?

 

Възможно ли е това да е случайна снимка новородено, потърсена в Гугъл?

 

Реакцията на Тенчева ни навежда на тази мисъл – ако това беше Самуил, Ирина щеше да потърси правата си и да обвини човека, продал фотото.

 

Каква е истината, може би скоро ще разберем от самата Ирина.

5 Коментара

какво толкова

преди 9 години

Защо сте пуснали чужди, злонамерени хора в стата на родилката? Кой Ви е виновен. А и какво ако е публикувана снимка на бебето. Ние бебета сме виждали. Стига с тези глупости, че до 40 ден бебето не се показвало. В кой векживеем.

Коментирай

Уф

преди 9 години

А тази мърша с " едрата" душа", защо направи нещастно едно друго малко дете, като му ограби детството, и 2 нейни лишавайки ги от всекидневни бащини грижи ? Гради щастие на гърба на чуждото нещастие. И тя няма да прокопса. Няма не наказало зло. Май не си вижда насрания задник. Парцал смотан! Толкова е противна!

Коментирай

Анна

преди 9 години

Съгласна с всяка една твоя дума! Не знам защо тази очаква хората да я подкрепят, като се има на предвид каква змия е???

Коментирай

22

преди 9 години

Тенчева сама си е пуснала снимката, за да "напомни" за себе си, пък и да дразни Вихра. От една змия, алчна и жадна за слава какво може да се очаква.......

Коментирай

ха-ха

преди 9 години

Тая флегматична пача сама си е пуснала снимките, а сега допълнително раздухва фалшивата драма, че дано се сети някой за нея, покрай бебето. Иван Христов за втори път, след предишната селска булка, се показва като пълен глупак!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.