Ирина, какво направи с Иван? Опосумът посърна, вижте колко е отслабнал (Снимка преди и сега)

2489
09 Септември 2015, 17:00


Телевизионният „опосум” Иван Христов е в трескава подготовка за предаването „Фермата”, но самият той сякаш е участник в друг формат – „Пълна промяна”. Освен драстичното отслабване в последно време, Иван е станал съвсем неузнаваем, след като сложи и очила, научи HotArena.

 

 
В природата наистина нищо не се губи, защото малко след като продуцентът Андрей свали дългогодишните си цайси, с такива се сдоби професионалната му половинка Иван. Засега той ги използва само за четене и шофиране, защото все още изпитва срам.

 

Жената на Иван – Ирина, първа забелязала, че тв водещият недовижда. Той често присвивал очи или се взирал дълго, когато трябва да чете текст. Това било проблем, защото след броени дни стартира „Фермата” и двамата водещи ще трябва бая текст да изчетат от аутокю.

 

Именно по тази причина в крайна сметка Иван се прегледал при офталмолог. Лекарят веднага го накарал да си направи очила, а след като ги сложил, близките му го избъзикали, че прилича на известния пластичен хирург д-р Енчев. 

 

 

От няколко месеца другият водещ на „Фермата“ -  Андрей, пък ходи без очила, защото ги е заменил с контактни лещи. „Явно все някой от тях трябва да има цайси, за да не ги бъркаме“, шегуват се приятели на тв дуета. 

 

 

Иван и Андрей са в трескава подготовка на първото по рода си предаване в ефира и не им е много до шеги. Участниците във „Фермата“ ще живеят в невероятни условия от преди 100 години. Шоуто наистина пресъздава с пълна достоверност живота от началото на миналия век, какъвто не е показван досега на живо, за разлика от бутафорната селска идилия в Къщата на „Биг Брадър“.

 

Шестнайсет авантюристи, избрани след прецизен кастинг, ще бъдат откъснати от всякаква цивилизация и битката им за изхранване съвсем не е симулативна. Тяхната база ще е разположена на огромно пространство близо до Правец с голяма градина, ниви, обор, мелница, пещ, кирпичени къщи с външни тоалетни, а парите няма да имат никаква сила и власт.

 

Ток, вода и каквито и да е удобства от модерния свят ще бъдат само мираж, а единствената храна ще е тази, която сами ще си произведат. 

 

Всеки един от претендентите за наградата от 100 000 лв. освен с талант да твори и гради, ще провокира зрителите на Би Ти Ви и с личната си история, обясняват още от екипа. Засега е ясно, че сред бъдещите фермери има хора с опит в политиката и шоубизнеса, такива с трудна съдба и други, постигнали личностна реализация и дали много на родината си.

 

Най-младият участник е на 18 години и е дете на известни родители, а най-възрастният е „обикновен човек на 50 години“.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени