Ирина Папазова оплю „Мис Свят”: Това е най-измисления конкурс за красота

https://hotarena.net/az-jenata/irina-papazova-opliu-mis-sviat-tova-e-nai-izmisleniia-konkurs-za-krasota HotArena.net
Ирина Папазова оплю „Мис Свят”: Това е най-измисления конкурс за красота

Собственичката на правата за конкурса „Мис България”, Ирина Папазова, оплю конкурса „мис Свят”.Мис Свят” е измислен конкурс. Най-големият е „Мис България”, този, на когото аз държа правата”, заяви тя, научи HotArena.


Думите на Папазова хвърлиха в смут почитателите на конкурсите, докато в „Плаза” се избираше новата „Мис България”, вчера. Думите на Папазова бяха провокирани от това, че в един и същи ден се излъчиха два конкурса за красота–единият в България, а другият в Китай.


Няма начин нашия конкурс да е измислен, защото вие видяхте 130 страни в света излъчиха „Мис Свят”, на който беше и нашето момиче Вероника Стефанова. Тя се представи много добре”, сподели Страхил Гановски, който държи правата на „Мис Свят”.


Междувременно в конкурса на Папазова, новата мис България стана Тамара Георгиева от София. А втора–Йовита Георгиева от Бургас.


По същото време мис Свят стана индийката Мануши Чхилар. Любопитна подробност е фактът, че българския любимец от „Евровизия” Кристиян Костов, излезе да пее на сцената на събитието в Китай.


Междувременно критиките към начина на провеждане на конкурса „Мис България” и пращането на победителките на второкласни състезания, не спират. „Победителката на сегашния ще отиде на „Мис Планет” в Грузия и на „Мис Бикини” в Китай.


Това ли са най-силните конкурси в света?”, подмятат злъчно критици, несъгласни с Папазова.

7 Коментара

КОНКУРСА ЗА ПРОСТИТУТКИ-ОФИЦИАЛЕН

преди 6 години

ТАМАРА ГЕОРГИЕВА ОТ МАЛКА Е С НАКЛОННОСТИ ДА ПРОСТИТУИРА!!! ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО ТАМ!! ВИЖТЕ КАКЪВ КРОКОДИЛ СА ИЗБРАЛИ ДАЖЕ ТОЦА ПРЕД НЕЯ ХУБАВЕЕ!!! СРАМ СРАМ!!

Коментирай

Слончето Гуци

преди 6 години

Ако има някой щастлив от този избор това е Тоца Крокодила. Само пред тази "красавица" Тоца хубавее.

Коментирай

Диди

преди 6 години

Срам и позор!.....тази е отвратителнаааа...траверс..няма нищоо женско в нея!много се излагаме....айде за други конкурси как да е...ама мис бг,трябва да имат елементарен подбор,а не на 24 с куп корекциии

Коментирай

hhah

преди 6 години

мале ,мале.......Мис Свят измислен конкурс??!?! е тва е да си тъпа ,нагла ,проста!!! там където участват момичета от цял свят и на почит са естествените форми?????!! и да се изказваш по подобен начин??нямам думи.

Коментирай

Рени

преди 6 години

Проблема не е в момичетата, а в Иринчето. Иринче, с тия грозни момичета пари няма да изкараш. В Дубай, където искаш да ги пращаш да заработват някой лев, ще ги бият с камъни и ще ги изгонят- ще си останеш бедна като "църковна мишка". Знам, че за теб 200 лева са много пари, но хората понякога имат и ценности :)

Коментирай

преди 6 години

Тези конкурси захранват бизнеса с проституция.

Коментирай

Явно и там не е точно така

преди 6 години

Американките винаги са оперирани, щом на почит на световният конкурс е естествената красота, защо ги допускат до участие?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.