Ирина Тенчева и бебе Самуил вече са изписани! Вижте какви подаръци получи водещата! (+ Цялата история в снимки)

7803
28 Март 2015, 11:10


Ирина Тенчева и бебе Самуил вече са изписани от болница Шейново, узна HotArena.

 

„У дома - където ухае на цветя, звучи детски смях и звънтят наздравици за новата Душа, която избра точно нас! И където ме очакваха толкова приятни изненади от приятели“, написа самата Ирина във Фейсбук.

 

Тв водещата и таткото Иван Христов криеха дълго време новината, че е бременна, докато в средата на шестия месец Ирина не публикува фото с коремче и разкри колко е щастлива.


 

Три месеца по-късно – на 23 март, на бял свят се появи и общото им дете – Самуил. Иван има една дъщеря от първия си брак с Вихра Петрова – Ава. Ирина пък има момче и момиче от брака си с Георги Сарачинов – 8-годишния Спас и 6-годишната Верджиния.

 

Но как започна всичко…

 

Приказката на Ирина Тенчева и продуцента Иван Христов започва много отдавна. Иван не крие, че я е харесал още от пръв поглед на един кастинг, но тогава пътищата им се разминават. „Още когато я видях, го усетих – един ден ще бъдем заедно“, спомня си Иван.

 

По-късно съдбата наистина ги среща. Ирина започва работа като водеща в „Най-добрата майка“, продуцирано от „Междинна станция“ на Иван и Андрей. По това време Христов е с Вихра, а Ирина – със Сарачинов.

 

Двамата имат чисто колегиални отношения до един обяд, когато искрата припламнала. „Още след няколко дни я попитах дали и тя го е усетила. Оказа се, че тръпката е взаимна и излязохме на вечеря. Вече беше ясно – не можем да останем с половинките си“, разказва Иван.


 

Двамата им признават, че са влюбени и си събират багажа, за да заживеят заедно. Съпругата на продуцента Вихра го понася тежко. На нея й се налага да работи заедно с Ирина – и двете са водещи в предавания на Иван. В крайна сметка Христов уволнява Вихра, по думите му – заради интригите, които плетяла.

 

Разводът на Христов и Вихра е тежък. Отправят се публични упреци, Иван разкрива в ефир, че не той, а съпругата му е изневерила първа. Следва борба за малката Ава.

 

Но както във всяко нещо, и тук времето лекува.

 

След година-две скандалите утихват, а Ава все по-често прекарва времето си със Спас и Верджиния.


 

Лятото на миналата година е преломен момент в любовта на Иван и Ирина.

 

Двамата отиват на почивка в Барселона заедно с Бориса Тютюнджиева и Андрей, който има рожден ден.

 

Там Христов подарява годежен пръстен на Тенчева.


 

Двамата правят символична сватба, носят халки, но и до ден-днешен не е сигурно дали имат и подпис.


 

Само месец по-късно Ирина забременява и така връзката им преминава в нов етап. На 23 март се появява и четвъртото дете в семейството. „Любов от пръв поглед съществува. Днес отново се влюбих. Добре дошъл на нашето четвърто дете САМУИЛ!“, написа майката във Фейсбук.


 

Според запознати, Вихра е приела с радост новината и макар между двете все още да има напрежение, децата им се разбират чудесно.


 

Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дани
преди 3 години
0
Оф, не знам защо ми е много противна тази жена. Хитра подлост, манипулативност -с една дума - майсторка. Когато желае нещо с цената на всичко знае как да го постигне. Детето да е живо и здраво. То няма никаква вина за това
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
оляха се
преди 3 години
-1
Хайде стига с това лиготене. Само тя станала майка. Само нея посрещат в къщи. Само тя получава подаръци. Стига с тази разтурикъща. Ще видим до кога. Да е живо и здраво детенцето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Теди
преди 3 години
-2
Да им е живо и здраво детенцето, само радост да им носи! Но искам да кажа, че нищо героично няма да родиш и отглеждаш три деца! Казвам го от личен опит! А това да градиш щастие върху нещастието на друг си е гадна работа, ТОЧКА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
досетливка
преди 3 години
0
От цялата идилия със "звънтящи чаши" става ясно, че Иван е голям глупак! Втори опит, втора проста жена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ваня
преди 3 години
-14
Адмирации за Ирина, майка героиня да родиш и после да отгледаш три деца си е геройство, да са ви живи и здрави, а малката Ава сигурно е много щастлива че си има малко братче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени