Ирина Тенчева иска да има повече деца! Работи по въпроса (Подробности)

3306
18 Юни 2014, 14:11


Ирина Тенчева не крие, че иска да има повече деца.

 

Нещо повече – жената до Иван Христов работи усилено по въпроса, научи HotArena.net.

 

От първия си брак Ирина има две деца – Спас и Вержиния, а Иван се радва на дъщеря си Ава от Вихра Петрова. Дали двамата искат да имат и общи деца, засега не се знае, но мечтата на Ирина е в България да има повече деца.

 

Майки за донорство

 

Тя познава болното място на много жени с репродуктивни проблеми и затова с радост стана лице на фондацията „Майки за донорство“. Ирина не спира да работи по въпроса повече майки да бъдат информирани по темата как да дарят свои яйцеклетки, за да помогнат на бездетни жени.

 

Условието е дарителките да са под 35 години и да имат поне едно здраво дете. „Аз съм майка на две деца, родила съм ги по нормален начин и ако отговарях на възрастта, щях да даря своя яйцеклетка“, казва Ирина Тенчева пред Story. Тъй като не може, тя прави всичко възможно да дава медийна гласност на тази кампания.

 

Майка за трети път?

 

В същото време в жълтите медии се появиха слухове, че двамата с Иван Христов наистина работят за бебе. Наскоро те бяха на почивка в Барселона, където се появиха слухове, че продуцентът й е предложил брак.

 

До момента няма потвърждение за годеж, но във Фейсбук феновете й все повече започват да се съмняват. Днес тя съобщи, че има да им казва важна новина и бе засипана от коментари с пожелания за бебе. Но само времето ще покаже…

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени