Ирина Тенчева издаде Иван: Той е едно голямо дете! (Вижте защо къса тениска след тениска)

4568
20 Декември 2016, 11:00


"Отчаяната съпруга" Ирина Тенечва идаде обичайните занимания на любимия си Иван, видя HotArena.


Докато тя се грижи за мини детската им градина, Христов разпуска активно покрай напрегнатия финал на "Фермата". Със сигурност той заслужава почивка, но понякога тя се превръща в истинско шоу.


Както повечето мъже, и Иван е запален фен на игрите. Любимата му Ирина издаде неговото тайно увлечение. А причината е леко изненадваща - дузината скъсани тениски в резултат на явно не особено успешните му мачове на футболна игра.


Тенчева сподели снимка на Христов, на която той е с не особено отчаяна физиономия, но със скъсана тениска. А коментарът й гласи "Обещах му, че ако докато играе на ФИФА скъса още една тениска от безсилие, ще го постна във фейсбук". И той го направи, и тя го направи!


Видимо Христов отново е паднал с любимия си отбор, но това не му пречи да лепне редовната си усмивка на лицето. Така изглежда като невинно дете, което е сторило поредната пакост, но знае, че няма да му се карат, защото много го обичат. А и вече си изтърпя наказанието - публично порицание.


Ирина Тенчева обича да ни прави свидетели на любопитни моменти от ежедневието си и семейния живот и този определено е на челните места в класацията й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
004
Преди 1 година
-3
Инфантил.............
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
0
Значи аз ако играя срещу него на Фифа трябва целият му гардероб да си скъса дрехите хаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени