Ирина Тенчева отваря ресторант, спешно търси служители (Блондинката отказа да наема пушачи)

https://hotarena.net/az-jenata/irina-tencheva-otvaria-restorant-speshno-tarsi-slujiteli HotArena.net
Ирина Тенчева отваря ресторант, спешно търси служители (Блондинката отказа да наема пушачи)
Ирина Тенчева търси персонал за нов ресторант в София, разбра HotArena.


Съпругата на продуцента и водещ на „Фермата” Иван Христов е поставила едно основно изискване пред кандидатите за работа – да са трезвеници и непушачи.


„Непреклонна съм и няма да наема човек, пристрастен към цигарите. Доказано е, че този порок не само уврежда здравето, но и пречи при изпълнението на служебните задължения. Тютюнджиите обикновено прекарват половината си работно време в пушене”, обяснявала пред антуража си госпожата, предават от Уикенд.

6 Коментара

Я марш, псевдо готвачке!

преди 6 години

Тази пък смачкана пияна шафрантия аххахахахах:))))))) А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА АЛКОХОЛИЧКИТЕ, ИРИНО??? Веднага да се забрани на алкохолизирани парцали да отварят ресторанти или да започват какъвто и да е било бизнес!! Доказано е, че такива не могат да изпълняват добре служебните си задължения, камоли да ръководят персонал! Аман от двойни стандарти!

Коментирай

Точно така!!!

преди 6 години

Само да добавя, че тая противна змия ЗА НИЩО НЕ СТАВА! А на Иван му съчувствам, и то много!!!!!

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

Много противна и фалшива таз женица, а и за нищо не става. Иван явно не е много умен....

Коментирай

Права е!!!

преди 6 години

Ирина наистина не става за нищо, но за пушачите е абсолютно права. Половината време пушат и пият кафета. Затова е редно и да получават половин заплата.

Коментирай

Не е права!

преди 6 години

А за алкохолиците, като нея, какво да кажем???? И за тях ли трябва половин заплата???? Пълна дискриминация е това и изобщо не е права! За това има почивка през работното време - тогава всеки може да пуши и да си “почива” както прецени за добре!

Коментирай

Fit

преди 6 години

Вярно е, че не става за нищо, но притежава едно умение, което е жизненоважно за некадърници като нея - да зарибява богати мъже.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.