Ирина Тенчева пак натри носа на Вихра със слугиня! (Доказа, че е единствената жена, за която Иван се раздава безусловно)

https://hotarena.net/laifstail/irina-tencheva-pak-natri-nosa-na-vihra-sas-sluginia HotArena.net
Ирина Тенчева пак натри носа на Вихра със слугиня! (Доказа, че е единствената жена, за която Иван се раздава безусловно)

По изключително интелигентен начин Ирина Тенчева успя да стъпи на врата на продуцента Иван Христов, така че той да й угажда всячески, както придворни служат на принцеса в някой чуден замък, узна HotArena!

 

Многодетната майка вече не е „най-добрата” майка, а най-добрата господарка... Каквато бившата съпруга на продуцента Вихра Петрова не успя да бъде или просто не е имала качествата и хитринките, с които да си издейства безрезервното джентълменско отношение на Опосума.

 

Откакто водещата роди за трети път, за домакинството на многолюдното семейство се грижела лична слугиня, наета от половинката й Иван Христов. Опосумът лично настоял двамата да разполагат с домашна помощница, която да е целодневно на тяхно разположение, пише „Уикенд“.

 

Единствено в кухнята, където Ирина била истински виртуоз, не стъпвал чужд женски крак.

 

С помощта на прислужницата, преуморената от грижите по малкия Самуил Ирина нямало да се тормози с къщни задължения и да се съсипва от грижи и по другите си две деца. След като през март бившата тв водеща роди син на продуцента, децата в тяхното семейство станаха 4.

 

Освен общото си дете, те отглеждат децата от предишния брак на Ирина – Спас и Верджиния. Тенчева се оказа и образцова мащеха. Често в дома им отсяда и 8-годишната Ава, която е дъщеря на Иван от брака му с бившата тв водеща Вихра Петрова.

4 Коментара

с

преди 8 години

на снимката е оная Бориса нямат прислужница тъпаци

Коментирай

Мики

преди 8 години

Ама в статията не пише,че "на снимката е прислужницата" :) според мен просто са използвали тази снимка

Коментирай

силвия

преди 8 години

те в този сайт са малоумници като курволета не могат да мислят.

Коментирай

дърта шаврантия

преди 8 години

Абе, кой се интересува от тази дърта проститутка - баба Иринка . Дори не иска да я коментирам!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.