Ирина Тенчева се срамува от косата си (Крие я под тюрбани)

https://hotarena.net/az-jenata/irina-tencheva-se-sramuva-ot-kosata-si HotArena.net
Ирина Тенчева се срамува от косата си (Крие я под тюрбани)

 

Ирина Тенчева надяна шал на главата си, който уви досущ като тюрбан. Водещата разкри, че е предприела тази крайна мярка, тъй като ужасно се притеснявала да покаже косата си по време на официално събитие, научи HotArena.

 

 Шармантната приумица се наложи, след като токът в дома й спрял  малко след като тя излязла от банята с мокра коса. Наложило се блондинката да експериментира, тъй като изпаднала в критична ситуация.

Ирина не успяла да използва сешоара заради липсата на електричество, а бързо трябвало да се приготви за градинско парти.  В критичната ситуация я спасил именно широкия шал, който й послужил за тюрбан.

Когато бурята ти спре тока и нямаш сешоар, а партито е на открито. Е, този шал ме спаси”, вайка се Тенчева в социалните мрежи.

5 Коментара

Теодор

преди 6 години

Едно от най-антипатичните лица, показвало се от екрана някога...

Коментирай

тони

преди 6 години

Каквото и да си нахлупи на главата по-симпатична няма да стане. Толкава е отвратителна тая жена, че не си спомням някой дя е предизвиквал такива неприятни чувства в мен.

Коментирай

ujas

преди 6 години

da vzeme da napishe nqkoq kniga i tq, 4e stana golqma moda, naprimer KAK DA BADEM ANTIPATI4NI

Коментирай

RD

преди 6 години

О-о-о, Ирини има забележително творчество. Уникално четиво. :)

Коментирай

Си

преди 6 години

Нали все се фукат, че имат много пари, един генератор не са си купили, всеки който живее в къща и е средно интелигентен и с техните доходи има. Даже не струва много пари.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.