Ирина Тенчева спасява дете бежанец

3933
09 Септември 2015, 13:00


Ирина Тенчева, възлюбената на продуцента Иван Христов, иска да гледа дете бежанец, редом със своите, научи HotArena.


Бившата тв водеща има две деца от предишна връзка, а скоро дари с рожба и Иван. Завладяна от майчинския инстинкт, Ирина иска да приюти в дома си и дете, което бяга от войната, пише „България днес”.


„Докато изчакват оправянето на документите си, вместо да стоят затворени акто сардели в т.нар бежански лагери, могат ли да бъдат настанявани поне децата без родители по домове на доброволци?”, пита Ирина във Фейсбук и изразява своята съпричастност и желание да помогне.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аман от проститутки
преди 3 години
-1
Тази простакеса и меркантилна проститутка е старото издание на НИколета. Не случайно Иванч Загубанов ги е взел едната в дома си другата в офиса. Добре е с две жени под мишка. А с Андрейчо си я менкат и правят тройки. Затова е крепена с клизми в телевизията. Аман от простакеси и проститутки. И тази се самозабрави откакто омагьоса женен мъж и му разби семейството и ограби бащините ласки и всекидневни грижи на собственото му дете. Не стиха , че му натресе две чужди , ами сега и още едно чуждоверче и чуждоземче. Няма лошо , ако не беше с цел да си прави ПР и вижте ме , колко съм добра майка и благородна. Демек не ми пречи и сто деца да гледам на чужд гръб само и само да съм добре глезена и мъжа ми да е под чехъл.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
точно
преди 3 години
-1
Тази е отврат голям, Хитра , колкото едно стадо лисици и страшно манипулативна, злобна женица. Долнопробна пачавра!
жжжжжжж
преди 3 години
-2
Все едно взимаш някой показваш му хубавата страна на живота и после хайде чао ходи се оправяй в мизерията на жилищата за бежанци, тази жена е ненормална, никога не съм я харесвала и има защо.Само гледа как тя да изпъкне, а как ще се отрази на това дете такава смяна на обстановка хич не я е грижа.Да беше Анджелина Джоли да им осигури за постоянно хубав живот, а тя ще взима за малко и после хайде ходи се оправяй за да се прави на благородна.Някои хора наистина не знаят границата къде да спрат.Възмутена съм от глупостта на тази жена и това ми било майка.Простачка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
жжжжжжж
преди 3 години
-2
Тая е много тъпа.За какво ще опропастяваш живота на още едно дете.Ще вземеш бедното дете, ще живее в лукс в къщата ти и ще яде неща които не е виждало през живота си, а после като му оправят документите ще го шитнеш пак в мизерията да страда.Тази мозък има ли, в опитите си да се направи на добра и благородна изобщо не мисли как това ще се отрази на психиката на едно такова дете.Нека си изкупва греховете от това че разби едно семейство и едно дете е като гостенин на баща си който гледа нейните, по друг начин.Да не е за сметка на други хора, още повече деца бежнци.Да си готви манджите и да харчи парите на балъка до нея и да не се вре където не и е работа и където не разбира.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени