ИРОНИЯ! Ники Михайлов сватосал БАДЖО Жоро Бирмата с Алисия! (Вижте как)

https://hotarena.net/laifstail/ironiia-niki-mihailov-svatosal-badjo-joro-birmata-s-alisiia HotArena.net
ИРОНИЯ! Ники Михайлов сватосал БАДЖО Жоро Бирмата с Алисия! (Вижте как)

Ники Михайлов е главният виновник днес Алисия и Георги Станоев да са заедно и може да се сърди само на себе си.

 

Именно футболистът сватосал бившата си половинка с Бирмата и го е направил свой баджанак, научи HotArena.

 

Жоро Станоев е много близък приятел на братовчед на вратаря и дълги години всички заедно излизали в обща компания. Футболистът нямал представа, че по този начин тласка любимата си в ръцете на друг мъж. 

 

В началото Алисия и Станоев не проявявали особен интерес един към друг. Бизнесменът бил луд по тогавашната си приятелка Преслава, а любовта на Ники и Алисия била в разцвета си, пише в. „Всеки ден“.

 

С напредване на времето и нарастване на проблемите в настоящите им връзки обаче Бирмата и Алисия започнали да се сближават все повече.

 

„Въпреки че още нямаха връзка, личеше, че искрата пламва“, разказват техни приятели. „И двамата грейваха от щастие, когато се засекат дори и случайно, погледите, които си разменяха, жестовете – всичко издаваше, че не са безразлични един към друг. Все намираха за какво да си говорят. На хората около тях ни беше ясно, че е въпрос на време да се съберат. Чак е странно, че толкова дълго се проточи всичко“, клюкарстват в светските среди.

 

Смущаващ е фактът, че цялата история се е развила под носа на Михайлов, но вината, че Алисия е открила любовта в лицето на друг човек, си е изцяло негова. Свидетели на драмата в отношенията между футболиста и фолк певицата разказват, че тя много често е търсела безуспешно вниманието му, чувствала се е пренебрегната и обидена от забежките му и затова в крайна сметка си е намерила друг.

 

Капката прелива преди последната им раздяла, когато певицата хваща голямата си любов на калъп с плеймейтка със съмнителна репутация.

 

„Тогава егото на Ася се разби. Момичето е много по-малко от нея и цяла София говори, че спи с мъже за пари. Не че не са се случвали и по-страшни неща в отношенията им, но всичко си има граници“, коментира нейна приятелка. „Тогава изведнъж от нищото на точното място и по точното време се появи Станоев. Беше галантен, мил и много любвеобилен. Най-нормалното нещо на света е да се влюбиш в такъв човек. Докато връзката й е щастлива, всички приятели я подкрепяме, без значение какво говорят злите езици“, допълва тя.

 

7 Коментара

ало грозната

преди 8 години

Грозева това ли е новата ти поръчка за плюене срещу Алисия?Това ли ти поръча да пишеш онзи урунгел Никлозета?ха ха ха жълти злобни грозилища.И да не забрави твойта шефка циганката да си пусне фотошопа да не и се видът кривите къси крака и да тури естейшаните да си скрие голото теме,че иначе лошоооо...ццццццц

Коментирай

бля бля

преди 8 години

Абе, крайно време е да ги оженим Алисия, но лошото е,че тя не иска да се обвързва с брак след раздялата си в Божинов. Той и Михайлов и предложи официално брак, но тя отхвърли предложението му с предлог, че така връзката им е по-интересна и интригуваща. Умна жена! Вижда с какъв човек разполага. И аз , ако бях на нейно място нямаше да подпиша брак. Семейство не се крепи на базата на един подпис. Омъжват се златотърсачки- проститутки, които нямат нищо и са нищо, за да получат облаги от богатите си съпрузи. Алисия си има всичко : и професия доходна, и образование, и жилище на родителите си в София. Това, което и остави Божинов е за синът му- малкият Валерко, където певицата го отглежда. Но, нейните родители си имат собствено жилище в София и тя, когато се е събрала с Божинов не се е събирала с презумцията проститутка да и разбие семейството и живота и че ще и се наложи да отглежда синът им сама. Николета дойде от Пловдивско, подвря се на меката Божинка, набързо забременя, за да си подсигури жилище, кола, връзки в София и да я погледнат хората с други очи. Да, ама не! Вълкът козината си мени, нрава никога. Боклука си е боклук и си остава винаги такъв!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Колко денa още ще го предъвквaте товa?Всеки ден ни претопляте тaзи мaнджa.Кaкво стaвa бе Грозевa,нямa ли снимки из социaлните мрежи,дa нaпрaвиш поне съчинение по кaртинкa?С ежедневните ви писaния зa Aлисия и Николaй,се опитвaте дa ги предизвикaтa дa ви отговорят и дa ви зaтворят устите,но без успех.Пълнa скукa сте лозaнaренa.

Коментирай

asdfghjkjghfsdadfghjmnfgbsdaqSDFGMN

преди 8 години

Ех! Нали се сещате писано, писано изписано, само това показва че всичко е изсмукано от пръстите на някой малоумник , че цитати, че чудо е стига де пак няма кой да повярва на скалъпените ви измислици. И май много сте я позакъсали от към новинки, от няколко дена едно и също мелите Ася, Бирмата Никала, Ася, Бирмата, Никалай, Ася, Бирмата, Николай, Ася,Бирмата, Никалай, и пак Бирмата, Никалай ..ДОСАДНО, А АМА ВИЕ СТЕ ДОСАДНИ ВСЕ ЕДНО И СЪЩО. нИКИТУ лОЗАНОВА "ВЕЛИКАТА ВОДЕЩъ" ТЕБ НЯМА КОЙ ДА ТИ ГО НАМЪКНЕ ЯВНО И СЕГА ЗЛОБА ТА ЗЛОБА. ПРИМЕРИ СЕ МИЛИЧКА, АСЯ Е МНОГО ПО-ПО-НАЙ ОТ ТЕБ, ТРУДНО Е ДА ГО ПРЕГЛЪТНЕШ, НО ЩЕ МИНЕ, НИТО ЩЕ Я СТИГНЕШ КАТО ЗЛОБЕЕШ, НИТО ЩЕ Я НАКАРАШ ДА СПРЕ ДА ПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. ТЯ СИ ПРАВИ ПЕСНИТЕ, КЛИПОВЕ, ПРАВИ ПАРИ А ТОВА МАЙМУНОПОДОБНОТО С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ НИКУЛЕТКА САМО НОСА СИ ЗАВИРА В НЕЙНИТЕ РАБОТИ, АБЕ ТИ СЪВСЯМ ИЗПРОСТЯ БЕ ЖЕНА, ОТКАКТО БОЖИНКАТА ТИ НАБИ КОФАТА НАПРАВО ИЗТЕРЯСА МИЛАТА.

Коментирай

Бени

преди 8 години

Каква любов бе хора ?Всичко е интерес .Какво да му харесаш на тази Бирма? Не бих го забелязала по улицата.....

Коментирай

ти от къде занеш какво е?

преди 8 години

Трябва някой да е красив ли , че да си хване приятелка или да се ожени? И това, че на теб не ти харесва не означава ,че на други жени трябва да е също мнението. То, ако беше така грозните или тези които не блестят с външност нямаше да се женят или изобщо някой да ги хареса.Щяха така да си стоят сами цял живот и девствени, че на теб не ти харесват. Що за простотия? Но, защо ли не се учудвам? Какво му е на момчето външно иначе , като човек не го познавам. Приятна външност, може да е забавен и да печели жените лесно. Може да е бохем по душа. Красотата не означава красива външност. Сещаш ли се за какво иде реч? А, колкото до тях живота си е техен и както искат , така ще си го живеят.

Коментирай

???

преди 8 години

Като ги гледам двамата с Михайлов на снимката определено Бирмата изглежда по-добре външно. Но, това не е най-важно и никого друг не засяга освен тях .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.