Искат 4 бона ОТКУП от Глория! (Подробности)

2607
22 Август 2014, 12:00


Хората, откраднали кучето на Глория, нарочно бавят искането на парите, за да получат по-голяма сума, научи HotArena.net.

 

Фолк звездата е в тежка депресия, както и дъщеря й, защото пети ден никой не се е обадил да даде информация или да иска пари за изчезналия й домашен любимец на име Принц, пише в. „Всеки ден“.

 

Певицата обещава високо възнаграждение, но въпреки това никой не се обажда. На дадените телефони за връзка любезно отговаря зълвата на Глория, в очакване някой да й съобщи добра новина. Пред ,,Всеки ден“ тя заявки, че ,,явно някой не иска кучето да бъде намерено“ и потвърди, че абсолютно никой не е звънял, за да даде информация за животното.

 

Дъщерята на Глория Симона се разхождала с породистия шпиц на „Какао бийч“ в Слънчев бряг, когато той изчезнал от погледа й. След няколко часа усилено търсене тя разлепя снимки на домашния си любимец из целия курорт, но до момента няма резултат от това.

 

„Наистина случаите напоследък зачестиха. Често самите стопани обявяват награда за изгубеното куче, с което значително улесняват крадците“, коментираха от полицията. От няколко години е налице т.нар. ,кучешка мафия, която краде породисти четириноги и впоследствие иска откупи от стопаните им. За връщането им бандитите прибират суми от 1000 до 4000 лв.

 

„Това е най-нерисковият метод за изнудване, защото не носят наказателна отговорност. Кражбата на кола или отвличане на известни богаташи или децата им е далеч по-опасно и трудно. Поради тази причина все повече бандити се ориентират към този ,,бизнес“, разкриват запознати. При случай на отвлечено куче полицията може да помогне само когато се докаже собственост върху животното, разкриват вече препатили стопани.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Диана
преди 3 години
0
И за кучето и за стопанката.И двамата са грозни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Емна
преди 3 години
0
За кучето ли став дума,хихихиии,в статията се пише за Принц,кучето на Глория,кого визираш,моля.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емна
преди 3 години
-4
какво грозно чело.Огромно.Несъразмерна глава.Остра брада.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени