Искате да направите вкусни козунаци? Не е трудно! Вижте как!

1633
17 Април 2014, 16:49


В навечерието на Великденските празници реших да направя няколко опита за домашни козунаци. Всичките ми бяха безуспешни! Рецептите почерпих от интернет и така и не разбрах аз ли греша, или нещо в консистенцията куцаше.

 

И тъкмо когато се бях примирила с купешките козунаци, наблъскани с какви ли не оцветители, попаднах на уникално списание.

 

Стана съвсем случайно – докато отивах на среща с приятелка, минах през новооткритата модерна будка на Lafka до нашия блок за цигари. Тогава ми направи впечатление голямото изобилие от вестници и списания – за всеки по нещо според интересите и възрастта. Наистина – доста е заредено. Измежду пресата ми попадна сп. „Най-вкусните козунаци“, както и други специализирани на същата тематика.

 

Купих си един брой и на другия ден опитах с една от рецептите – тази, която ми се стори най-лесна, разбира се. И воала! Получи се наистина много вкусен козунак. А на следващия ден пробвах и „тежката артилерия“ – с по-особените рецепти, но се оказа, че и те не са никак трудни.

 

Вкъщи всички много ги харесаха, а аз съм най-доволна, че няма да се налага да купувам от магазина. Сега нямам търпение да си купя от Lafka и другото тематично списание - специално за Великден с празнични рецепти.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени