Искате дълъг и пълноценен живот? Прочетете как можете да го постигнете, чрез пречистване на кръвта

926
04 Юли 2017, 16:00


Руският професор Валерий Войнов гарантира здрав организъм, сияйна кожа и забавяне процеса на стареене с еферентна плазмафереза.

 

Руският проф. Валерий Войнов е на 79 години и е категоричен, че чрез създадения от него мини апарат за еферентна плазмафереза, с който се очиства кръвната плазма от натрупаните токсини и шлаки, можем да спрем процеса на стареене.

 

Можем да удължим живота си с 50 години!” – категоричен е той. Самият професор е пример затова. Блестящият хирург е бил принуден да прекъсне обещаващата си кариера поради заболяване от псориазис. Години наред той търси трайно решение на проблема. Открива го в познатата от сто години плазмафереза. При познатите немски, американски и японски апарати, обаче, процедурата изисква хоспитализация, извеждане на 2 до 4 литра кръвна плазма от пациента и заместването й с донорска, което носи определени рискове за инфекции и вирусни зарази. Тогава Войнов започва да работи върху минимизиране на рисковете за пациента при прилагане на еферентна плазмафереза. Така се появява неговият мини апарат, който е максимално щадящ за пациента.  При него процедурата изисква само половин чаша плазма или 1% от телесната маса и заместването й с физиологичен разтвор. Процедурата трае около половин час и може да бъде осъществена както в амбулаторни, така и в домашни условия. Курсът на лечение се провежда в рамките на 4 процедури, които се правят през ден. Апаратът се включва към периферни вени, а не към централен венозен източник, както при познатите до сега апарати. Еферентната терапия се прилага при редица заболявания, като диабет, метаболитен синдром, пневмонии, плеврит, ендокринни болести, урогенитални инфекции, атеросклероза. Самият проф. Войнов споделя: „Когато се разболях от Хепатит С веднага започнах лечение, посредством еферентна плазмафереза с разработения от мен мини апарат. Ако не го бях направил, навярно, щях да съм си отишъл преди 20 години”.

 

Процедурата не е противопоказна за бременни жени, а най-широко се прилага в антиейджинга. Посредством изчистването от токсините, кожата придобива здрав вид и се изглаждат бръчките. Еферентната плазмафереза повлиява ефективно менопаузата и регулира метаболитните процеси в организма. Големят интерес към иновацията на професора е съвсем очакван. Той  често пътува до България, а от 10-ти до 22-ри юли Проф. Войнов ще приема пациенти в столична академия за естетична дерматология, антиейджинг и клетъчни терапии.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени