Искате ли Софи Маринова за депутат?

3225
06 Април 2012, 15:33


 

„За първи път слушам Софи Маринова в парламента, но я слушам над 20 пъти на живо в моя избирателен район, където тя е чест гост на наши мероприятия. Крайно време е да има и ромски представител в парламента. Може би е време човек като Софи Маринова да бъде и депутат в следващото 42-ро Народно събрание.”

 

 

С тези думи шефката на парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосова втрещи както народните избраници, така и по-голямата част от българското общество. Някои приеха идеята като иновативна и толерантна, докато други бяха в шок от изказването, видя HotArena.net.

 

 

Моментално медиите гръмнаха с новината, че Софи Маринова става депутат, а форумите се напълниха с расистки коментари.

 

 

По-интересни обаче бяха тези, които упрекват Софка заради фолк изпълненията. Според тях в Парламента няма място за чалга певци и певици. „Ако чалгата влезе и в Народното събрание, аз се изнасям от България”, коментираха възмутено из кулоарите на парламента.

 

 

Други пък припомниха, „ораторските способности” на Софи Маринова, която наскоро заяви в ефир, че не знае „какво е туй интИграция” и не се интересува от подобни въпроси.

 

 

Самата Софи заяви по време на посещението си Парламента, че не обича да говори, а предпочита само да пее. „Ама не ми давайте да говоря, искам само да си изпея песента. Има кой да говори”, наивно призна ромката.

 

 

Факт е, че в Народното събрание не ни трябват кибици, а депутати, които да се изказват, да изразяват мнение, и то общественото мнение. Защо Искра Фидосова реши да предложи точно изпълнителката на „Засвирете ми чалгии” за депутат в следващия парламент, не стана ясно. В България си имаме партия „Евророма”, в която членуват много начетени и интелигентни хора, подходящи за депутати.

 

 

Не смятам да ставам депутат. Аз съм певица и такава ще бъда. Мога само да пея. Нека всеки да прави каквото може – певците да пеят, композиторите да композират, депутатите да правят политика. Винаги съм казвала, че има хора за всичко. Аз съм си певица. Мен не ме влекат такива неща”, успокои Софи Маринова.

 

 

А според вас би ли се справила Софи като депутат?

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дааааааааааааааааааааааааааааа
преди 5 години
0
Искаме я трябва да има повече жени,в управата все пак жените са по предприемчиви !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
жени
преди 6 години
-1
Софи е номер 1 като певица от ромите, но за депутат не става.Няма умствени и интелектуални качества за депутат.Не зная, но образуванието е един от важните фактори, човек да заема тази длъжност.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
к
преди 6 години
0
Фидосова е тлъста, гадна подмазвачка! Затова я предлага!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hitreca
преди 6 години
0
to ako tq stane deputat bedata ni 6te e 1000% sigurna
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени