Истината! Емануела си върнала Митко Динев по втория начин! Вижте зловещата й постъпка

3667
15 Януари 2016, 14:00


Едва няколко месеца след като Емануела и Митко Динев се разделиха окончателно, милионерският син изненадващо се върна при нея.

 

Макар че нямаше никакви шансове двамата отново да се съберат, сега Динев-син е по-влюбен отвсякога, научи HotArena.

 

Оказва се обаче, че любовта му не е продиктувана от изумрудените очи на Емануела, а по втория начин – чрез магия!!

 

В края на 2015 година тя е посетила софийски ходжа, който й е направил турска магия за любов. За ритуала се е снабдила със снимка на Митко, червен лист хартия, игла и конец, издадоха от обкръжението й. Тя започнала да действа от мига, в който я изпълнила, пише "Всеки ден".


„Явно има ефект, защото той изненадващо й звънна, и хоп! – двамата се събраха. Като нищо го е омагьосала! Щом обърна гръб на баща си, олигарха Динко, и се втурна да гони една фуста, значи момчето е под въздействието на черни сили“, коментираха свидетели на отношенията между изпълнителката и милионера.

 

Малко след като оповести раздялата им, Емануела започна да пуска гадни слухове по адрес на 26-годишния младок. Първо тиражира в клюкарски сайтове, че е гей и спи със свой приятел, а после – че е забременил друга мацка. Изпълнителката въобще не се съобразявала и ръсела лъжи и клевети по адрес на глезльото.

 

Бащата на Митко, единият от братя Диневи, въобще не одобрява палавата си снаха, разголените й тоалети, разюздано поведение и това, че вече има един син от предишна връзка. Динко преди време бе поставил ултиматум на синчето си да избира между семейството си и парите и фолк дивата.

 

Младокът предпочете да запази добри отношения с богатия си родител и да разчита на финансовите му инжекции и заряза Емануела и сина им Митко-младши.

 

Емилия, както е истинското име на певицата, се втурнала към ходжата още в първите дни след раздялата, като първо се ориентирала към черна магия – искала всичко лошо да го сполети, но после размислила, че е по-добре да се върне при нея и да плаща пари за наследника им.

 

„Тази раздяла ще му излезе златна! Емануела ще изстиска от него всяка възможна стотинка, за да си плати за страданията“, коментираха от обкръжението на Димитър Динев. Покрай връзката си с фолк дивата той е останал почти без приятели, защото тя не му дава да се вижда с аверите си.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени