Истината от първо лице! Андреа проговори за сватбата с Кубрат и американските фенове на творчеството й (Вижте и новото й любимо занимание)

https://hotarena.net/laifstail/istinata-ot-parvo-lice-andrea-progovori-za-svatbata-s-kubrat-i-amerikanskite-fenove-na-tvorchestvoto-i HotArena.net
Истината от първо лице! Андреа проговори за сватбата с Кубрат и американските фенове на творчеството й (Вижте и новото й любимо занимание)
Андреа реши да проговори и да отвърне на всички слухове по неин адрес, научи HotArena.


Поп-фолк певицата принципно не обича да влиза в задочни спорове и да се оправдава на фона на десетките слухове, в които е забърквана. Въпреки че се стреми към световна кариера, Андреа продължава да е едно от най-актуалните лица в родните светски среди. В последните дни отново се разшумя около нея заради клипче, на което американци играят зумба в Ню Йорк на фона на неин хит.


Разбира се, веднага в социалните мрежи бяха генерирани куп негативни коментари, на които изпълнителката отговори подобаващо. \"Хората се скараха как може поп-фолк песен да се върти в Ню Йорк. Стана ми малко тъжно, честно казано. Тази песен, на която се танцува, е много модерна. Текстът не е никак вулгарен. Имаше въпроси „как не ме е било срам да си монтирам тази песен върху това видео“. Имала съм хиляди такива видеа, затова не ми направи такова впечатление. Има наслагано мнение, че поп-фолка е лоша музика. В поп музиката има песни като Яката дупара. Не може да заклеймяваме поп-фолка, при все, че и в попа има подобни текстове, като аз нямам нищо против тях\", бе откровена Андреа.


Певицата надали ще обърне повече внимание на този измислен скандал, защото има много по-важни задачи! За лятото тя се е заканила първо да пусне парче за българския пазар, а след това с Кубрат да се отдадат на заслужена почивка\"Важното е да съм с любимия човек до мен, доста време сме разделени. Можем да си отделим една седмица заедно, но преди това имам малко работа“, споделя блондинката. Двамаа имат едно и също разбиране за това как трябва да премине ваканцията им \"Моята работа минава в купони, искам да си почина на тихо и спокойно място. Кубрат играе постоянно шах, аз се снимам постоянно. Наистина обичам да се изолирам\", откровена е певицата.


Покрай пълния релакс, на който се отдава при всяка възможност, Андреа е открила още една своя дарба. Напоследък тя все по-често сяда пред бялото платно и палитрата с боички. Има много нарисувани картини, които предпочита да пази за себе си и най-близките си хора. За псоледно е рисувала портрет на любимия си Кубрат, сподели тя в \"Събуди се\".


Разбира се, темата за така чаканата сватба между Андреа и Пулев винаги е на дневен ред сред множеството светски новини. певицата отнвоо не отрече, че двамата мислят и си говорят за венчавка. Но не са си поставяли никакви ултиматуми и крайни срокове. Затова и не е сигурно, че влюбените от цяло десетилетие ще минат под венчилото следващата година.


 „И аз четох за сватбата 2018-а, че съм поставила ултиматум – глупости. Нека минат важните мачове на Кубрат и след това ще мислим. Аз имам такова виждане, че когато двама души са заедно и искат да създадат дете, трябва да се оженят. Така съм възпитана. Това е нормално – да се ожени човек, да има дете и да създаде семейство. Но в момента сме много ангажирани в кариерите ни. Ще се случи, обещавам да разкажа“, споделя Андреа.

11 Коментара

Ужасна си, дебелано! Какви фенове, какви пет лева!

преди 6 години

хахахахахаха МАМА ПРАСКА! Вижте и лицето, надула се е като питка, ще се пръсне ахахахаххаа КЪДЕ ТИ Е ПЕРФЕКТНАТА ФОРМА, СВИНЬО ЛЪЖЛИВА???? Баси смотаната муцуна, а с тия черни вежди си направо смешна! Народа го е срам от теб, цоцолано! Заличи се веднага!!!

Коментирай

Q

преди 6 години

От къде тази злоба???

Коментирай

Ivan Georgiev

преди 6 години

Gleda intervuto. Za parvi pat Andrea beshe super

Коментирай

Курвенски боклук

преди 6 години

Стига сте ни занимавали с това дебологъзо недоразумение ,която е набедена за певица.Виж се на ква лелка приличаш . Ел Макферсън ,която е на 53 години изглежда много по -добре от тебе ,а ти си на 30 .Срам .Не искам и да си представям като станеш на нейните години как ще изглеждаш .Просто трагедия .

Коментирай

Срам

преди 6 години

Не мога да разбера как велик българин като Кубрат има връзка с тая пропаднала мърша.Че и ще се жени за нея .СРАМ И ПОЗОР. Махай я тази грозно застаряваща куха лейка и си намери естествена жена без силикон,екстеншъни и изкуствени мигли.Вземай пример от брат си Тервел виж каква и красива жена има и две прекрасни дечица с хубави имена Калоян и Аспарух. Бягай Кубрат докато не е станало късно.

Коментирай

УЖАС

преди 6 години

Кубрат - застаряващ ерген, кариерист! Андреа - долнопробен чалгаджийски боклук . И това е Родният елит!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 6 години

...... велик българин като Кубрат...аххахахаххааааааааа!! Велик българин ли е.........и кое му е великото!Ти в час ли си!

Коментирай

До хахаааааа

преди 6 години

ами да велик е кой друг българин е играл срещу Кличко за световната титла.Няма никакво значение ,че загуби от него.И сега отново е претендент за световната титла.Като спортист той е един от най-добрите в България ,а иначе той няма много акъл в главата иначе нямаше да е с тая .Не мога да повярвам,че дойде времето КУРВИТЕ ДА НИ ДАВАТ АКЪЛ. СРАМ .ТРАГЕДИЯ.

Коментирай

Истината боли, нали?

преди 6 години

Злоба???? От кога да изказваш мнението си, макар и с не дотам учтиви думи, те прави злобен?? Що за неуместен коментар си оставила/а, по дяволите??? Я погледни снимките на тази измислена "красавица", пък после ми говори за злоба! Та тя няма НИЩО ОБЩО с реалният си образ на дебела, застаряваща лелка! Лъже най-нагло чрез обработени на макс снимки, а после разни глуповати "фенчета" (или самата Тодорка хаха) задават тъпи въпроси за злоба и прочие...:)))))))))

Коментирай

Мис Пиги никога няма да ожени за Кубрат

преди 6 години

да ще се женят на 29 февруари 2018 хахахах Ако я искаше , досега щеше да се ожени за нея!

Коментирай

Нали?:)))))))))

преди 6 години

-16

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.