Истината от първо лице! Деси Слава призна: Да, чакам бебе от Благой! Звездата сподели и от какво най-много се страхува по време на бременността

https://hotarena.net/laifstail/istinata-ot-parvo-lice-desi-slava-prizna-da-chakam-bebe-ot-blagoi-zvezdata-spodeli-i-ot-kakvo-nai-mnogo-se-strahuva-po-vreme-na-bremennostta HotArena.net
Истината от първо лице! Деси Слава призна: Да, чакам бебе от Благой! Звездата сподели и от какво най-много се страхува по време на бременността

Да, бременна съм. Вярно е. Потвърждавам само защото съм чувала, че не е хубаво да отричаш, ако те питат директно. Но не ме карайте да говоря повече по тази тема. Не се обиждайте, просто предпочитам да не го обсъждам публично. Има всякакви хора, не всички се радват”.

 

Това обяви Деси Слава в телефонен разговор с „Уикенд” в сряда вечерта и потвърди клюката, която се носи от десетина дни в шоу средите – че чака дете. Певицата е бременна от 20-годишния боксьор Благой Найденов. Звездата на фолка най-вероятно е около петия месец на бременността си, ако всичко е наред, бебето би трябвало да се роди през октомври, смятат нейни колежки, научи HotArena.

 

Гласовитата блондинка никога не е крила, че иска още едно дете след сина си Майки, който скоро ще стане на 16 години. Но до скоро да става майка не беше приоритет нито за нея, нито за половинката й. Явно нещата са се променили, защото към днешна дата певицата е в трепетно очакване на новия член в семейството си.

 

Че е бременна, вероятно е станало ясно след старта на шоуто „Като две капки вода” в края на февруари. Тогава изпълнителката, която напоследък ударно напълнява, бе минала на диета и за една седмица се беше разделила с цели 3 килограма от теглото си.

 

После внезапно спря да слабее и всички пред екраните се чудеха защо не се вземе в ръце и не влезе във форма. Явно причината за проблемното й тегло е била щастливата вест, че очаква дете. Ако не я питат директно, Деси от суеверие казвала, че е на диета, която не дава резултат. И това е породено от схващането, че за да бъде една бременност успешна и да мине леко, трябва да се пази в тайна поне до края на 3-ия месец, а най-добре и още по-дълго.

11 Коментара

Сани В.

преди 6 години

Аз съм от тези които се радват много на такава вест!Честито да ви е, Деси!Живо и здравичко да се роди и вие да се обичате и да си го гледате с любов и здраве!Не обръщайте внимание на хора,които ще плюят и говорят злобно!Вие гледайте себе си и своя живот!

Коментирай

Честито!

преди 6 години

Браво и за новият цвят на косата, стои и перфектно! Това е нейният цвят, дано не го сменя повече.

Коментирай

анна-мария

преди 6 години

Олеле, честито Деска Парцалеска:) Живо и здраво да е...

Коментирай

1

преди 6 години

Пожелавам и лека бременност и една дъщеря, която да наследи таланта и. Дори и пътищата им да се разминат с Благой след време и двамата със сигурност ще се грижат добре за детето си.

Коментирай

enigma

преди 6 години

Chistito! Nai-krasivite, obaqtelni jeni sa ot zidiq Vezni! I majete sashto! Badete shtastlivi!

Коментирай

hahah

преди 6 години

Hit arena proverete lichno da li e taa skoro beahe jazala che ne w vqrno no vie kakto vsichki medi ste bez rabota . Az lichno mn shte se radvam ako e bremena tq e unikalna ot vsqkade estestvena ne kat povecheto ai hora slrete se be kakvo se rovite vav jivita i zashtot e izvestna z arova kakvo znachenie ima vazrasta shtom se obivhat nqma znachenie da li she elo gilm ili ne tq si reshava znaete li kolko po frapirashti neshta ima jenata na 50-60 maja 30 tova ne e kriteriq kriteriq e che ima mn bezdomni bezrabotni hora deca poglednete malko darjavata be ne zvezdite

Коментирай

Хахахахах за първи път чувам подобна глупост

преди 6 години

Най-обаятелните жени са от зодия Лъв и Скорпион, драга ми "везничке"!

Коментирай

oFca

преди 6 години

bahti negramotnica si.Ujas.Ne moga da ti procheta dyyyyyylgiq komentar

Коментирай

dw

преди 6 години

tozi sulio li e bashtata

Коментирай

enigma

преди 6 години

zodiq skorpion sam! no vav vsichki hiroskopi e kazano za jenite vezni! A i moite luchni nabludeniq sa takiva! Sreshtala sam gi i sa bila vpechatlena ot obaqnieto i vazdeistvieto im i pisle sam nauchavala che sa zidiq vezni! Prez pislednite fidini tova mi se sluchva sas zidiq bluznaci-maje, ne znaeh nushto za tazi zodiq do 2007, kogato jivotat mi podnese nai-golemiqt podarak: lubov ot prav pogled. Ne ax se vlubih parva. Vlubenuqt v men maj e ot zodiq bluznaci. I ottogava sam imala nqkolko sluchaq da sam privlechena da haresvam nqkolko publichni lichnosti-maje, i v pisledstvie nauchavam checsa zidiq vezni. Vijdala sam gi samo po televiziq. Tova sa neshtata ot jivota.

Коментирай

jenn

преди 6 години

Деси е зодия Риби.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.