Истината разкрита! Жана Бергендорф и мъжът й Стефан са заедно (Подробности за отношенията им)

4592
07 Май 2016, 12:00


Жана Бергендорф може да има проблеми със закона, но в любовта всичко й е наред, напук на слуховете, разбра HotArena.


Червенокосата певица, която наскоро бе закопчана за втори път, предизвиквайки лека катастрофа под въздействието на наркотици, не се е разделяла с бащата на детето си Стефан. Тримата живеят в апартамент в столичния квартал "Лозенец", а датчанинът дори е преместил бизнеса си изцяло у нас, за да бъде по-близо до семейството си.


Слуховете, че Жана и Стефан са раздели датират от отдавна и се засилиха още повече покрай крими изцепките на певицата. Заговори се, че двамата са разделени и не са успели да запазят добрите си отношения, а даже напротив - Стефан искал да отнеме родителските права на Бергендорф и да прибере малкия при него.


В тези твърдения няма капка истина, твърдят познати и съседи на певицата. Разстоянието и професионалните ангажименти са били единствената пречка пред двамата влюбени да бъдат заедно. Днес тя липсва и те се радват един на друг нон-стоп


На Стефан и през ум не му е минавало да отнема сина си от майка му, а малкият е записан в столично школо, което е доказателство, че няма изгледи да емигрира в чужбина. Освен грижовен баща, Стефан и е любящ мъж, пише "България днес".


Датчанинът е напълно наясно с проблмите на Жана, но я покрепя безрезервно. И той, както и близките й са наясно, че Жана е прекален наивен и доверчив човек, които се влияе от средата около себе си. Това често води до предателства, които й се отразяват много зле.


Изпълнителката на "Самурай" няма да заминава на лечение в чужбина, защото проблемът й не е толкова сериозен и се нуждае просто от промяна на обкръжението и да чувства любовта на мъжа до себе си. Жана също така сега не може да напусне страната, защото чака делото и присъдата си.


Бергендорф си е дала дума да промени коренно начина си на живот, изтръгвайки всички вредни навици и отдавайки се единствено на любимите си същества и кариерата си, която в момента е в застой, но тя се надява да потръгне така, както и личният й живот.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до азз
Преди 1 година
0
Ти откъде знаеш, че Жана е долна наркоманка,да не сте друсали с нея?Много малко хора, не са пробвали кока в днешни дни.Това,че е пробвала кока нвколко пъти не я прави долен боклук.Нека си понесе последствията, но си мерете приказките.За Максим Ставийски, защо не се надигна народа ,а?Той също караше надрусан с кока, но си плати и пак друса и кара.Айде да го духате, много избирателно съдите хората.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
567
преди 2 години
-1
Точно така долна наркоманка не заслужаваши да е победител в Х фактор поредното нагласено 1во място
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
азз
преди 2 години
-2
Защо манипулирате хората и пишете лъжливи ПР статийки? Кой нормален човек ще иска да е семейство с долен наркомански боклук? ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА ЖАНА И ЗА ВСИЧКИ НАРКОМАНИ, КОИТО ПРИЧИНЯВАТ КАТАСТРОФИ ПОД ВЛИЯНИЕТО НА НАРКОТИЦИ! Не ме интересува каква кариера има тая и какви песни пее! За мен Жана е надрусан боклук и мястото й е в затвора!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени