ИСТИНАТА! Тачо и Жени НЯМА да се развеждат! Вижте странните им отношения

1505
19 Март 2015, 11:12


Никакъв шанс няма Жени Калканджиева и Стефан Манов да се разведат, узна HotArena.

 

Двамата не само че не са скарани, но и са в прекрасни отношения, макар да не живеят заедно.

 

Те са решили да не приключват брака си заради детето и да продължават да се държат като семейство. Това не им е никак трудно, тъй като са добри приятели, чуват се и се виждат постоянно и дори ще прекарат заедно Великден.

 

„Имаме едно прекрасно дете, което расте. Заради него трябва да бъдем предпазливи и да правим жертви. Той е много послушен, умничък е, буден, чаровен и много усмихнат. В момента двамата сме се концентрирали изцяло върху неговото възпитание, комфорт и предучилищните занимания“, сподели и Жени в свое интервю съвсем наскоро.

 

Момченцето живее с майка си, вижда баща си от време на време вкъщи и е спокойно. Модната шефка се стараела да го изолира от скандалните слухове, които се носят навсякъде за палавия му татко, пише Всеки ден.

 

„С Тачо сме останали много добри приятели. А най-важното в момента е да се грижим за детето“, признава Калканджиева.

 

Жени се венча за Тачо на 6 септември 2007 година на пищна церемония в ресторант „Лебеда“ в Панчарево. Сватбата обаче беше отлагана цели два пъти – първо датата бе фиксирана за 1 септември 2007 година в ресторанта на хотел „Кемпински“, след това – в „Шератон“, спомнят си паметливи.

 

Разправят, че истинската причина за неуредиците около венчавката на Жени Калканджиева бил мафиотският бос Красимир Маринов – Големия Маргин. Седмица преди тържеството в „Кемпински“ Маргина забранил на собственика на ресторанта да организира сватбата на дългогодишната му любовница.

 

„Маргина на два пъти отменяше събитието. Накрая разреши на Жени да се омъжи за Тачо, но разпореди това да стане в ресторант „Лебеда“ в Панчарево, където беше неформален съдружник. Накрая Големия Маргин принуди собственика да вземе двойно пари на Калканджиева за сватбената церемония“, разказват още запознати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени