Истината! Вярно ли е, че Алисия се е цанила в Пайнер! (Виж какво каза самата певица + версията на информатор)

https://hotarena.net/pod-pricel/istinata-viarno-li-e-che-alisiia-se-e-canila-v-painer HotArena.net
Истината! Вярно ли е, че Алисия се е цанила в Пайнер! (Виж какво каза самата певица + версията на информатор)

Редакторска плесница

 

Алисия е имала намерение да бие отбой от Ара Мюзик и да се прехвърли в Пайнер, като играе сечено на продуцентите си.

 

Това твърдение излезе вече от няколко фолк изпълнители, категорични в думите си. Каква е истината, вижте в HotArena.

 

„Не мога да отрека, че Пайнер е добра компания, доказала се с много добри изпълнители. Но аз още преди много години съм избрала Ара Мюзик и съм градила кариерата си там. Не съм способна да извърша такова предателство към продуцентите си и категорично отричам тези обвинения. Надявам се никога да не ме поставят в такава ситуация, че да променя мнението си“, каза фолк певицата Алисия в телефонно интервю за Signal.bg.

 

От сайта й дадоха право на отговор след интервютата с Ивена и Джина Стоева и както винаги, бившата на Ники Михайлов се изкара

 

жертва.

 

„Учудена съм от поведението на Джина Стоева и нападките към мен. Аз винаги съм се отнасяла с уважение към колегите си, поздравявала съм ги и не мога да разбера с какво съм заслужила нейното отношение“, вайка се Алисия.

 

Тя отрече, че първа има право да си избира песни в компанията: „Ние имаме много различен стил. Не може да каже, че хубавите парчета са давани на мен, тъй като нейният стил е друг“.

 

Фолк дивата разкри и че навремето е имала възможност да направи много хубава песен, но са й казали, че първа Джина Стоева си я е харесала. „Щом разбрах, веднага се оттеглих, казах: Ок, няма проблем, ще си избера друга“, спомня си Алисия и дава реакцията си за пример.

 

Истината за Алисия

 

„Истината за Ася и Пайнер е следната. Тя е имала два разговора с инж. Митко Димитров да отиде в неговата компания. Първият е още около скандала с дуета с Константин, вторият е след Наградите на Пайнер, когато и тя пя...“, разкри пред HotArena информатор от музикалните среди.

 

И допълни: „Алисия обаче се е стреснала, защото знае, че е по-добре да е първа на село, отколкото последна в града. Също така знае, че там конкуренцията е убийствена. А-отборът на Пайнер не си играе и ще я смаже, защото нито може да пее, нито някой от любовниците и ще плаща за скъпи песни и визии. Затова си наляга парцалите в Ара и знае, че всичко й е позволено“.

 

М. Грозева

22 Коментара

123

преди 8 години

Г-жо Грозева Вие сте срам за журналистите. Сигурна съм че не може да стъпи дори и на малкият пръст на Алисия по класа поведение и талант. Чистата злоба не е свобода на словото а помията която изливате вероятно просто защото други Ви плащат ... помислите какви глупости сте написали и вземете се върнете в училище да Ви научат ЩО Е ТО СТАТИЯ !!!

Коментирай

jenn

преди 8 години

Информатор?! Копирала коментар под статия и му вика информатор....... Колко мъкаа ... Пък и в крайна сметка кого го интересуват такива глупости... ?!

Коментирай

tc tc

преди 8 години

Все повече пропада тази жена. Лъже и маже, без да и мигне окото. Накрая ще си кукува сама със синковеца.

Коментирай

aloo

преди 8 години

Ey otrepaxte se da pluete po tazi jena.....to vasheto veche granichi s ludost! !Biva obsebenost ama chak tolkova ne biva. ..Ne e zdravoslovno

Коментирай

елиф

преди 8 години

Ара мюзик не е компания "село".Вярно е,че няма толкова изпълнители колкото в Пайнер,но има и доста пайнерки,които защо се водят певици не ми е ясно.Не и трябва на Алисия да ходи в Пайнер според мен.И нали имали уговорка да не си крадат певиците,а този източник как пък разбра,че Пайнера е предложил трансфер на Алисия.Кое е лъжа-уговорката или преговорите???? А на Джина да й кажа да не се кахъри и да не търси хитове в дует,защото дуетите как се пеят по участие,те се правят под една форма за престиж.А на Тони Стораро най-успешните му дуети са 2 песни с ДЕСИСЛАВА.

Коментирай

nor4e

преди 8 години

Алисия не би отишла в Пайнер, защото там ще лъсне колко е посредствена, наредена до Глория, Преслава, ДесиСлава, Галена, Анелия, Джена, Цветелина Янева, Ивана и прочие.

Коментирай

ех, кой ли ви чете!

преди 8 години

"Алисия се вайкала", "правила сечено на продуцента си", "от сайта и дали право на отговор, "че първа Джина Стоева си я е харесала" ...как ,кой какво харесал ужас! АМА ТИ СЕРИЗОНО ЛИ БЕ ЖЕНА , ДАЛИ И БИЛИ ПРАВО, А НА ТЕБ КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО ИЗОБЩО ДА СЕ ИЗЯВЯВАШ КАТО ЖУРНАЛИСТ ИЛИ СИ НА СВОБОДНА И БЕЗПЛАТНА ПРАКТИКА АХАХАХАХАХА! АЛОООООООООООООО! ГРОЗЕВА ЛИ СИ КАКВА СИ, МАРШ НА УЧИЛИЩЕ, ИМАШ БЕДЕН И КАРУЦАРСКИ РЕЧНИК.КЪДЕ ТИ Е ИНФОРМАТОРА????????? УМИРАТЕ ОТ ЗЛОБА ЗАЩОТО ГНОМА ЛОЗАНОВА СЕ НАЛАГА ДА ПРАВИ КЛИПЧЕТА ЗА ВЪЗРАСТНИ ЗА ДА ИЗКАРА НЯКОЙ, ДРУГ ЛЕВ, А АЛИСИЯ КАКТО ВИНАГИ Е НА ВЪРХА. Дори и по малкото вече коментари се вижда че не сте интересни, не толкова колкото преди, жалко а толкова смях падаше.

Коментирай

боб хфърлят за нея в пайнер

преди 8 години

Лелеее кой ще я вземе в Пайнер тази бездарница.Да си седи у арата,там поне шефа е хванала за оная работа и нещата макар и некачествени си вървят,кариерката върви,парички падат.Там и е местенцето на нея.Къде се слага до имената,като Преслава,Андрея,Глория,Галена,АНнелия.А за Десислава и Цветелина Янева да не говорим.И визията и също вече издиша,така че да си седи където е.Всяка жаба да си знае....Да си пее ретро,чалга песничките,да си пили носленцето ,да мята салфетки на плейбека и да не се меси в работата на големите.

Коментирай

ванката

преди 8 години

Може много да ви е яд,но Алисия ще е добра навсякъде.Само,че аз не мисля,че тя ще зареже Ара ,защото там й е добре.Не я плюйте,че няма глас,защото точно в Пайнер всеки втори глас е компютърна обработка-веднага ви давам пример-звИздЪта Андреа и още куп други.

Коментирай

ами

преди 8 години

Гледах клип с изявата на Алисия и Канстантин на сцената на Пайнер..Ами, какво има да кажете, вижда се как почти всички са станали на крака и се кефят на песента, а Алисия и Коцето изглеждат и се представят перфектно! Това никой не може да го отнеме на Алисия – хората я обичат и харесват, а тротоарните труженички да си гледат "тротоара" и да не се опитват да дават мнения за неща, защото нямат интелект и качества, за да ги възприеме който и да е, въпреки че нагло се бутат навсякъде!

Коментирай

отбой от АРА ХАХАхахахахаха

преди 8 години

На Алисия и минава точно през оная работа това, че в един измислен сайт (И САМО В НЕГО) се пишат пълни фантастики за нея. Нито ще спре да пее, нито ще спре да ви се подиграва, по добре се заемете да намерете някакво съществено занимание или мъж на вашия кумир ви Лайнарова, о извинете Лозанова, че остарява и скоро и в клипчетата за възрастни няма да я искат. Та по повод изпълнената с много фантастика "статия" някои хора, може само да си го преместят от единия в другия крачол хахахахаха.

Коментирай

а

преди 8 години

така,ама защо пеят на пелйбек? Записа е направен в студио ,кой баламосват.За певица,за каквато се има,защо не излезе и не пя на живо,не върху студиен запис.

Коментирай

Вакарелчо

преди 8 години

Ася може да се прави на ПРИМА само на село в АРА, няма кой да и обърне внимание в Пайнер. Не просто ще я смачкат, а направо ще я пратят на психолог. Да не говорим, че ако иде в Пайнер, как ще продължи да пее на частно по масите на селските бизнесмени. От години тя припечелва по некое евро в скутовете като пее на "черно", иначе се изкарва ангел пред хората

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Г-жо Грозева пийте си редовно хапчетата...МОЛЯ ВИИ!!! Вашата мания по АЛИСИЯ е плашеща.Психиатрите не са лоши хора...те ще ви помогнат!!!Потърсете помощ..НЕ Е СРАМНО

Коментирай

ася амбицията

преди 8 години

Къде си тръгнала ма парцал? кОЙ те иска теб в Пайнер.Стой си там в селската компания,прави си посредствените песнички,там сред колежките си си най.Нали си хванала шефа за шлифера,а в Пайнер кво ще дириш.Там сред големите,изобщо няма да се забелязваш.Нали има един лаф,по-добре на село,цар отколкото никой в града,с пълна сила важи за теб.

Коментирай

колко сте прави хората наистина вече усещат личното отношение на тази мърша

преди 8 години

Малииииии, наистина тази женица М Грозева е обсебена от мисълта да нападне и захапе Алисия. До, там ли стигна ма парцал, да цитираш фенчетата на Николета под некадърно скалъпените ти съчинения. И един първокласник по-добър преразказ прави от теб. Ти си пълна нещастница! И самото име господ ти го е избрал... грозна , дребна душа, че Грозева!!!

Коментирай

------------

преди 8 години

Парцал си ти! Една дама никога не би се изразила по този начин, най-малко неетично е! За култура и възпитание , да не говорим! Когато Господ ги е раздавал, вие сте били под моста с Николета за смяна. От четене и вживяване в жълтата преса , чак си пожълтяла, а жлъчката ти е отвън... Жалки душици! Kакво си мислите,че правите тук, драскате тъпизмите си. Нито ще вземете на Алисия дипломата, нито професията, нито песните“ Те ще останат харесвани или не от вас, а вие ще си заминете, като онова животно без история!Дерзайте!

Коментирай

до а

преди 8 години

Ти пък много разбираш от студийни записи, плейбек и музика. Що не вземеш да се скриеш някъде , мишок ! Не виждаш ли колко си смотано! Ти ще кажеш, кой не може да пее, как пее и на какво пее! Ще и накривиш шапката на едната страна. Пищи и лявата джапанка на Алисия за твоето мнение!

Коментирай

хи ии

преди 8 години

Боже мой, това недоразумение на природата и гласа - певица! Андреа и певица!?! Пее компютъра.... тази е пълен майтап! Но иначе е в Пайнер....ха ахааааааааа

Коментирай

DD

преди 8 години

Aлcиcия e мнoгo cĸpoмeн, чecтeн и пoчтeн чoвeĸ! Хората, които я познават от близо, нейните приятели знаят много добре какъв всеотдаен, истински човек , приятел и жена е. Bcичĸи тeзи пpиĸaзĸи, пoмия и измиcлици ca плoд нa "дoбpoжeлaтeли". Toвa e типичнa бългapcĸa нapoдoпcиxoлoгия, дyxoвнo изĸpивявaнe. Koгaтo yceтят, чe няĸoй зaпoчвa дa ce изĸaчвa пo cтълбичĸaтa нaгope вcячecĸи, oт дeceт ĸлaдeнeцa вoдa щe изĸapaт, caмo и caмo дa гo yдaвят. Hямa тaĸъв нapoдa! Hямa тaĸaвa дъpжaвa! A Aлиcия cи пee мнoгo дoбpe мoмичeтo и имa xyбaви пecни, xapecвaт ги xopaтa и ги cлyшaт. Hиĸoй нacилa нe мoжeш дa нaĸapaш дa cлyшa нeщo, ĸoeтo нe мy xapecвa. Aĸo нe гo xapecвaш,e cпpeш или пpexвъpлиш cтaнциятa нa дpyг ĸaнaл, aĸo нe ти xapecвa мyзиĸaтa в дaдeнa диcĸoтeĸa, щe пoceщaвaш дpyгa. Toвa ca пpaзни пpиĸaзĸи и ĸлишeтa. Πee дoбpe. Имa xyбaв и мнoгo интepeceн глac. Xyбaви пecни.Πълни ĸлyбoвeтe. Cлyшaт я нaвcяĸъдe. Hиĸoй в диcĸoтeĸaтa нe мoжe дa нaĸapa DJ дa пycĸa пapчeтa нa Aлиcия, aĸo нe ce xapecвaт. Xopa, неосъществили се в живота, озлобени от своята съдба седнали да си драскат врели , некипели и избиват комплексите.

Коментирай

ghh

преди 8 години

За какво и е на Алисия да ходи в Пайнер.Та тя в момента е на едно ниво с най-големите имена там.

Коментирай

auuuu 6te se razpla4a

преди 8 години

auuuu kolko trogatelno! zna4i da razbiram,4e negativnite komentari i obidi sre6tu nikoleta sa6to ne sa pisani ot dami,a??? neeti4no e,a pak za kultura da ne govorim;) izliza,4e nqma golqma razlika mejdu onezi,koito pluqt i obijdat alisia i tezi,koito pravqt sa6toto sre6tu nikoleta.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.