ИСТИНАТА за Криско и благотворителния концерт за болното момче!

5125
17 Декември 2012, 15:01


Редакторска плесница

 

Грандиозен скандал разтресе музикалните среди тези дни. Гневни фенове изригнаха във Фейсбук, че рапърът Криско отказал да участва в благотворителен концерт безплатно. Мероприятието се проведе в събота - на 15 декември, в помощ на 16-годишния Мирослав Петков, който страда от рак на белите дробове.

 

Каква е истината и има ли Криско наистина вина, ще разкрие HotArena.net.

 

Хули и ругатни

 

„Днес на концерта в Стара Загора Криско отказа да пее, за да събере пари за лечението на 16-годишния Миро. Рапърът се появи преди началото, но след това съобщиха, че си е тръгнал, защото не получил хонорара си! Всичките му фенове го освиркаха на воля! Споделете, за да разбере България кои са истинските звезди.” Този пост бе разпространен навсякъде във Фейсбук от гневни потребители.

 

Според присъстващи на концерта, в началото Криско нямал нищо против да пее, но впоследствие отказал, защото организаторите не могли да му платят предварително. „Истината е, че организаторите щях да му платят след концерта и дори го търсиха да му обяснят, но той си тръгна”, разкрива един от участниците в благотворителното събитие.

 

Самият Криско направи следния коментар по темата. Рапърът публикува специално съобщение на стената си в социалната мрежа.

 

"Във връзка с тази глупост, която върви в нета... Организаторите на концерта в Стара Загора си измиха ръцете много добре и си направиха реклама. Какво се случи...

 

 

Поканен съм аз да пея на благотворителен концерт и организаторите казват че си има хонорари, въпреки това и се съгласиха на условията. Отидох до мястото казаха ми, че нямат пари и аз казах, че едната част от хонорара го давам за болното момче Миро. Те отговириха, че не ги интересува, ако искам да пея, ако искам - не. Супер нагло държание и никво отношение, за което нямаше как да получат обратното от мен.

 

 

ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА МИРО!!! Повтарям, че това се случи заради наглостта на организаторите и в никакъв случай решението ми да не изляза не е свързано с Миро. Все пак парите, които не дадохте се надявам да ги дадете на момчето, за да се оправи по бързо!"

 

 

Лъжат!

 

„На благотворителен концерт почти винаги изпълнител пее за хонорар. Това, че в България има през ден такива инициативи, не дава право на организатори и още повече на хора, които не са били част от събитието, да злоупотребяват с правата на артиста, да говорят по негов адрес и да разпространяват ЛЪЖИ в публичното пространство!

И самият факт, че са го направили, показва ниско ниво на култура, злоба и излишно напрежение...”, възпротиви се певецът Ангел от дуета Ангел и Мойсей.

 

Ачо е категоричен, че нещата не стоят така, както ги представят в публичното пространство. По думите му след като самите организатори са се обадили на Криско, поканили са го и са го уговорили за дадена сума, би следвало да си изпълнят уговорката.

 

Освен това, запознати коментират, че Криско имал желание да дари половината от хонорара си за болния Миро.

 

Кой е прав и кой лъже, обаче можем да разберем само ако и двете страни коментират официално случая.

 

Гласувайте в анкетата и дайте своето мнение.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Невена
преди 5 години
-3
и все пак можеше да излезе да изпее една песен в чест на момчето.можеше да застане над нещата.в крайна сметка инициативата е по-важна от отношението на организаторите , било то и некоректно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
звиздъ
преди 5 години
-3
Лъскави тийн идиотчета !!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени