Истината за лъжите около Светлана Василева

6243
23 Юни 2011, 19:45


"Когато лъжата е достатъчно голяма и очевидна, хората започват да търсят в нея нещо истинно и най-вероятно ще го открият, като по този начин ще превърнат лъжата в истина".

 

Тази наистина мъдра мисъл е особено актуална на днешно време и донякъде по вина на медиите, донякъде по вина на клюката, за добро или за лошо, тя съпътства житието-битието на повечето популярни персони по цял свят. Че какво остава за у нас?!

 

Светлана Василева е една от тях. В последните няколко месеца името на "Мис Плейбой" бе замесено в редица интриги, пиперливи статии и откровени лъжи. Всички те ежедневно провокират интереса на читателите на създанения от нея сайт за светски клюки и хайлайф HotArena.net.

 

На електроненния ни адрес непрекъснато пристигат любопитни имейли, в които вие, нашите верни приятели, търсите и искате да знаете ИСТИНАТА.

 

Ето защо решихме да ви я поднесем на тепсия - самата истина, цялата истина, от извора...

 

- Светлана Василева НЕ Е БИЛА БРЕМЕННА, нито от Гонзо, нито от който и да е герой от единственото шоу, с което ни забавляваха по време на комунизма - "Мъпет шоу".

 

- По начало действието "Светлана Василева бременна от Гонзо" е практически и фактически невъзможно поради отсъствието на друго действие, наречено "коитус".

 

Сиреч полов акт с проникване. Все още не се е появил човек, който черно на бяло да докаже сексуална афера между "Мис Плейбой" и старши-треньора на Левски. Следователно такава не е имало, няма и няма да има.

 

- Светлана Василева не е демонстрирала нагледно как се правят свирки без ръце върху вратаря на ЦСКА Иван Караджов.

 

Може би авторът на тази фантасмагория е любител на подобен род интимни ласки. Всъщност да свириш без ръце си е истинско умение... :). На флейта имахме предвид. А не върху органа на Караджов...

 

- Светлана Василева няма да издава вестник "Чук-Чук".

 

Амбициите на Светлана, подкрепяни, подпомагани и осъществявани от нашия екип, се свързани с проект в коренно противоположна сфера, който в момента, в който осъществим, ще споделим с радост с всички вас.

 

- Светлана Василева не е фалирала, не е фалирал и сайтът HotArena.net.

 

Преди известно време конкурентен сайт "гръмна" бомбата, че сайтчето на Василева едва-едва крета, че ние, журналистите, мизерстваме без заплати, че видите ли - на умирачка е положението.

 

Какво да я правиш конкуренцията - като се наплаши и второто пришествие ще насрочи!

 

В едно можете да бъдете сигурни - HotArena.net и Светлана Василева ще продължава да ги има, та ако ще световната икономическа криза да фалира България, някое "извънземно да я забремени" и накрая Гонзо да роди вместо нея!!!

 

Амин!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гонзо
преди 5 години
0
„Способното и талантливо“ момиче,мъжете го издържат,а това прилича на чисто курвенска история на курваляк.Няма друго ,което да е по вярно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не
преди 6 години
0
Не в вярно:)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 6 години
0
a che ia prebihA v bar flight vqrno li e :))))))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Я сам оня
преди 6 години
0
Юстас много си се объркал, той не я е е*ал- може би...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bhg
преди 6 години
0
ТЪРГОВИщЕ ................FOREVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Юстас
преди 6 години
0
Браво Светле, много ми се издигна в очите след като разбрах, че не си имала нищо общо с Гонзо и какъвто и да е там мъпет. Успех на теб, успех и на Ели!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени