ИСТИНАТА за раздялата! Стефан изневерил на Светла още на втория месец (Подробностите тук)

3868
30 Май 2015, 19:00


Истински шок беше за зрителите снощният финал на „Женени от пръв поглед“, видя HotArena.

 

В риалити шоуто излъчиха какво се е случило с трите двойки три месеца след края на снимките и стана ясно, че любимата двойка Стефан и Светла са се разделили.

 

И двамата увъртаха и не разкриха причината за края на връзката им. Светла само намекна, че двамата водят коренно различен начин на живот. „Ясно беше, че последното нещо, което Стефан иска, е да се прибира вечер при жена си“, каза през сълзи Светла.

 

В крайна сметка една вечер двамата седнали и поговорили като зрели хора, че трябва да се разделят. „Аз не усещах отсреща любов, нито аз обичах“, обясни автобояджията.


За всички обаче стана ясно, че има нещо, което двамата премълчават.

 

От сигурни източници единствено HotArena разбра каква е истината! А именно – Стефан е изневерил (или изневерявал) на Светла.

 

„Откакто приключиха със снимките, Стефан почти не се прибираше. Светла излизаше по дискотеките на няколко пъти с него, но това не беше за нея. После той започна да излиза сам, да се прибира рано сутрин и почти не се засичаха. Докато един ден Светла не разбра какви ги върши“, разказва приятелка на инструкторката по тае-бо.

 

Близки разкрили, че на няколко пъти го засичали да се натиска с едно и също момиче в чалготеката. Тогава Светла решава да поговори със Стефан и той си признава. За да запазят общото си достойнство, решават да не разкриват истината в медиите.

 

„Вече нямам време да понасям абсурдни личности, които, независимо от възрастта си, не са пораснали. Нямам време да се занимавам с посредствености. Искам да живея до човечни хора, много човечни, преди всичко друго, човечни“, написа Светла на стената си във Фейсбук малко след като се раздели със Стефан.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 2 години
0
Продуцент е онова недоразумение Вито,кой знае кой го бутна в телевизиите без визия,без акъл !? Той самият не е позитивен ,сигурно тези раздели са търсен ефект , за да е гадно, като всичките му изяви , затова е избрал слаби психолози .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени