ИСТИНАТА! Златка била сгодена! (ВИЖ ЗА КОГО)

5650
18 Октомври 2012, 14:16


Неподозирани досега факти за Златка Димитрова разкри лично майка й Маргарита Червенкова. Началната учителка от Бургас сподели подробности от интимния живот на плеймейтката и връзките й преди и след Багата.

 

Читателите на HotArena.net ексклузивно ще научат истината за Златка и отношенията й с Благой, както и кой стои зад опозоряването на плеймейтката във ВИП Брадър.

 

Сгодена за грък

 

Малко хора знаят, че Златка е била сгодена за грък. Преди време имаше слух в медиите, че е имала връзка със собственика на Плейбой гърка Христос Христу, който й уредил титлата. Оказва се обаче, че става въпрос за друг грък. В интервю за „Уикенд” майката на Златка разкрива кой е той.

 

„Фотис Василиу е издател на списания в южната ни съседка. Срещнаха се на снимките на един клип, в който Злати участваше, а той беше дошъл заради него от Гърция”, разказва Маргарита. Връзката им била много сериозна и дори планирали сватба. Сватовете се запознали, пращали си подаръци, ходели си на гости...

 

За съжаление обаче, Фотис не бил верен на Златка и й изневерил с гъркиня.  Плеймейтката не могла да преглътне предателството.

 

Златке, мама, забрави го Багата!

 

Всъщност Злати явно не попада на моногамни мъже. Причината да се раздели с Багата отново е била друга жена. Брюнетката не могла да понесе изневярата и го зарязала.

 

„Когато стана инцидента, ни се обадиха рано сутринта да ни съобщят. И двете плакахме много, всеки ден се молехме Багата да се събуди и да оздравее. Тя много тежко го преживя”, спомня си майката.

 

Неведнъж е давала родителски съвети да забрави за Багата и да приеме, че всичко там е приключило. Маргарита не може да преглътне гнусната обида на Благой към Златка, когато я нарече „кон”. Червенкова обаче предполага, че го е казал от яд, че не може да е с плеймейтката.

 

Отхвърлен мъж чернел Златка във ВИП Брадър

 

На въпроса дали Златка умишлено не е била унижена от сценаристите с мисията за столиците, Маргарита разкрива нещо много интересно. „Преди време Злати ми беше споделила нещо, което сега ще кажа за пръв път. Преди 3-4 години влиятелен мъж, телевизионер, който все още има силни позиции в електронните медии, е поискал да бъде интимен с нея”, разказва майката. След това тв медиите се настройват срещу нея и Маргарита подозира, че именно този мъж има пръст в очернянето й във ВИП Брадър.

 

Стела Йорданова

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени