Италианката от „Фермата“ аут от шоуто

1141
12 Ноември 2017, 23:00


Юристката от Каблешково Дарина победи италианката Франческа в зрелищен дуел тази вечер във „Фермата", видя HotArena.

Така една от най-симпатичните участнички в хитовото риалити си тръгна от шоуто, след като успя да надделее само в една игра в битката си за оцеляване.Франческа падна жертва на схемата на най-добрата си приятелка в предаването Елена, която беше посочена за сивия кардинал заради манипулациите си.


Преди няколко дни продуцентите ги изловиха как двете се наговарят да действат според план, който би им гарантирал още две седмици оцеляване в шоуто, което вече върви към финал. Заговорът целеше Франческа да отиде ратай с емигранта Гинчев и да го наговори да я направи фермер на седмицата, ако отпадне. А нейната приятелка да я спаси от дуел, като прати мъжа на арената.


В следващата седмица пък подобна схема при господство на Франческа щеше да спаси и Елена от дуел и така двете да стигнат почти до финала. Планът обаче беше разкрит, а в паниката си Елена не прати приятелката си за ратай. Което я направи мишена на избраната за първи дуелист Дарина и тя не се поколеба кого да викне на арената. Тази вечер Франческа дори попита защо Елена подкрепя нея, а не врага, след като така или иначе тя е подредила събитията така, че италианката да отиде на дуел.


Въпреки много по-солидната си подкрепа, Франческа не успя да вземе четири от битките и загуби дуела с резултат 12:3 точки.


Дуелистките коваха стълби и мостове с цената на кръв по ръцете си, носиха чували, мятаха зелки и достигнаха висоти от цирка в носенето на яйца върху дълъг прът. Дарина, която в миналото е била балерина показа страхотен баланс и успя да пренесе 3 яйца без да счупи нито едно през препятствия и кал. И този дуел във „Фермата“ не мина без рекорд.


Разликата между двете в четвъртата игра беше само 1,23 секунди, което не се е случвало на дуел досега и това е най-късата дистанция между участници.


„За 37 дуела от 3 сезона не е имало толкова оспорвана битка“, обясниха водещите Иван и Андрей.


„Вече съм простила на Елена“, каза италианката в края на участието си във „Фермата“.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени