Италиански мафиоти преследват Камелия Воче

2398
13 Април 2016, 13:00Италиански мафиоти преследвали певицата Камелия Воче преди години. Неаполитанците се увлекли по красивата изпълнителка, докато била в Италия и били готови на всичко, за да я привлекат към редиците си, научи HotArena.

Звездата станала причина за война между две от най-видните мафиотски фамилии в градчето. Суровите неаполитанци си паднали по момичето, настоявайки тя да стане тяхно момиче.


Офертите им били грандиозни и й обещавали да я превърнат в световна звезда. Воче обаче се отдръпнала навреме, тъй като решила, че фаталната компания не е най-подходящия начин да спечели бърза слава.

Въпреки че се дистанцира от фамилията и успява да се спаси от тях, Камелия Вочевсе пак свързва името си с други опасни личности. Пак, докато е в Италия тя се запознава с Мутасим Кадафи–втори син на диктатора, пише „България днес”.

Наследникът е лекар, заклет ерген, а когато среща Камелия веднага я кани на парти, на своята яхта. С лодката стигат чак до Миконос, като пред гостите той обяснява, че тя е звездата на партито му.

Въпреки че той се опитва да я съблазни, Камелия и до днес твърди, че са останали само приятели. При все това наследникът на Кадафи й подарява безценни бижута и огромен хонорар.

Говори се, че накитите тя все още съхранява в сейфове в чужбина.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени