Юксел Кадриев с любовница на море, заточва дъщеря си при баба и дядо в Оряхово

2172
17 Юли 2016, 13:00


Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев се стяга за лятна ваканция. Телевизионерът ще отмаря по родното Черноморие, а компания ще му прави неговата любовница. Докато Юксел си почива, 14-годишната му дъщеря Габриела ще е при баба си и дядо си в Оряхово, научи HotArena.

Макар че Кадриев е заедно с приятелката си от 2 години, Габи изобщо не я харесвала. Тийнейджърката правела фасони всеки път, щом гаджето на татко й ходело на гости у тях, и правела всичко възможно, за да опъва нервите й. Поставен между чука и наковалнята, Кадриев взел мъдро соломоновско решение да заточи Габи при майка си и баща си в родното Оряхово, където на воля можела да се плацика в реката. Щерката на Юки обаче проплакала на майка си, че ще остане без море, тъй като Кадриев нямал право да излиза два пъти в лятна отпуска. Оперната певица Бонка Георгиева, която живее с втория си съпруг в Сърбия, нямала нищо против да вземе бъдещата деветокласничка на море в Гърция или Хърватска, където планирала да отмаря това лято, пише "Уикенд".

Преди година бившата съпруга на Юксел каза „да” на унгареца Янош Ласло. За да не остане по-назад от Бонка, Кадриев завърза сериозна връзка с мистериозна блондинка. Преди това новинарят завъртя наколко любовни афери, но не афишира нито една от тях. Въпреки това похожденията на водещия не останаха скрити за папараците. Юксел дори не се осмели да даде публичност дори на връзката си с ослепителната красавица Ангела, чието име нашумя около горещите й фотосесии в сайтове за възрастни.

Когато истината за младата брюнетка се разчу, Кадриев брутално я изостави, за да не петни имиджа му на сериозен мъж и грижовен родител. Близки до Юксел разкриват, че този път той бил хлътнал до уши и именно поради тази причина си позволява. да разкрие публично интимната си партньорка.

Няколко години панаирите между Бонка и Юксел не спираха. Двамата бяха в открита публична война за невръстното хлапе, което искало да бъде и с майка си, и с татко си. Според брачното споразумение, което родителите й подписали при развода си в края на 2009 г., оперната певица доброволно му отстъпила родителските права заради ангажиментите си и честите си пътувания в чужбина. На 17 ноември 2011 г. обаче Юксел размислил и подал иск за получаване на пълни родителски права над дъщеря им.

Мотивите му били родителска безотговорност на бившата му съпруга и уронването на престижа му с публикации в медиите, които вадели кирливите му ризи, но се отразявали зле на общото им дете. Магистратите преценили, че поведението на майката не представлява опасност за възпитанието, здравето или имуществото на детето, и отхвърлили иска на Кадриев като неоснователен. Според съдебното решение бившата съпруга на Юксел може да се вижда с дъщеря им всяка първа и трета събота и неделя с преспиване и веднъж в годината за 30 дни. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени