Юксел Кадриев се ошишка (Качил е 20 килограма, отказва да отслабне)

1581
15 Май 2015, 14:00


Юксел Кадриев ударно пълнее. Един от най-стройните водещи в тв ефирът е наддал с поне 20 килограма и не може да скрие този факт, видя HotArena.


Колеги на телевизионера се оплакват, че няма и помен от стройната му фигура, по която въздишаха куп телевизионни фенки. Вместо това водещият е отпуснал двойна брадичка, гуша и изглежда тромав и състарен.


„За тая работа грим не помага, трябва спешно да свали килограми“, коментират зрители. Запознати с ежедневието му обаче казват, че той не иска и да чуе за здравословен живот и се тъпче с ресторантьорски специалитети на поразия, качвайки килограм след килограм, пише „Всеки ден“.


Кадриев започнал да пълнее заради късните вечери и концентратите, които употребява. Освен това годините си казали своето и доскоро жизнения телевизионер започнал да страни от спорт.


„Нямам време за спорт. Вече се уморявам твърде много и предпочитам да си полегна вкъщи“, споделял журналиста пред приятели. Екранната му половинка Виктория Петрова обаче постоянно го хокала и се чудела как да го накара да отслабне.


„Ще спрат да ни гледат заради теб“, правела опити да го сплаши новинарката, но без резултат.


Атрактивният водещ бе един от най-стройните мъже в ефира, докато все още бе семеен. Познати на семейството обясняват, че бившата му съпруга Бонка, готвела изключително здравословно, благодарение на което той поддържал добрата си фигура.


След като се разделили обаче, покрай ергенския живот, Юксел Кадриев спрял да поддържа добрата си форма. Журналистът обаче категорично отказва да мине под венчило отново, след като преживя ада с първия си развод, разкриват негови приятели.



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени