Юксел Кадриев в критично здраве! Кръв тече от носа на водещия на Би Ти Ви преди ефир

2468
27 Септември 2015, 11:00


Здравословното състояние на Юксел Кадриев сериозно се е влошило, разбра HotArena.

 

Водещият на новините по Би Ти Ви изправи на нокти цялата телевизия преди вечерната емисия преди няколко дни. На Юксел му прилошало и се хванал за сърцето, а кръв рукнала обилно от носа му, разказва „Уикенд“.

 

Останалите новинари веднага се разтичали, за да помогнат на водещия още повече, че оставали броени минути до ефир. Кадриев изкарал криво-ляво емисията. След като приключил с вечерните новини, Юксел веднага телефонирал на джипито си. Личният му лекар го посъветвал да не шофира и веднага да посети някой от спешните центрове.

 

Кадриев оставил беемвето си на паркинга на телевизията и си викнал такси, което го откарало до „Пирогов”. Там докторите констатирали, че силното кръвотечение от носа му се дължи на слаби капиляри, а прилошаването му било следствие на шокиращата гледка от изтеклата кръв. Проблемите с обонятелния му орган били в следствие на счупване, което Кадриев претърпял още по времето преди да стане тв звезда.

 

Телевизионерът получил жестока травма на носа в родното Оряхово. Докато гостувал на родителите си Гергина и Феим, Юксел излязъл да купонясва със свой приятел от ученическите години. В разгара на купона, аверът на Кадриев, който бил известен крими елемент, се сджафкал с друга компания, която запивала в кръчмата. Размяната на обидни реплики изведнъж прераснала в гигантско меле, в което по неволя се включил и Юксел.

 

Бъдещата тв звезда скочил да спасява приятеля си, но пияната дружина се оказала по-силна от него. В навалицата някой цапардосал с щека за билярд Кадриев и от удара носът му пострадал фатално. Рукнала кръв, а болката била неописуема. Юксел веднага хукнал към местната „Бърза помощ”, където установили, че има счупена кост на носа.

 

На следващия ден Кадриев се върнал обратно в столицата, а тогавашната му съпруга – оперната певица Бонка Георгиева, едва не припаднала, когато видяла лицето му бинтовано. Въпреки че лекарите посъветвали Юксел да ремонтира носа си, за да не остане крив, какъвто е в момента, новинарят все отлагал във времето рискованата интервенция, тъй като се страхувал от скалпел. Макар че е на екран повече от едно десетилетие, Кадриев изобщо не се притеснявал, че обонятелният му орган е непропорционален, а двете му ноздри са асиметрични. След инцидента преди няколко дни водещият сериозно се замислил дали да не ремонтира носа си, за да не му създава повече проблеми.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени