Юксел удари 110 кила след 3 операции (Подробности)

1544
14 Юни 2015, 13:00


Юксел Кадриев съвсем е зарязал тренировките във фитнеса и се е ошишкал яко, узна HotArena!

 

Атрактивният тв водещ така се е налял, че не е останал и помен от някогашната му стройна и привлекателна фигура. Водещият от Би Ти Ви, който до скоро се придвижваше с такси, а през топлите месеци въртеше педалите на велосипед, вече ходи на работа с очукано от миналогодишните градушки „Рено Меган”, пише „Уикенд“.

 

Във вторник по обяд журналиста паркира автомобила си на паркинга на телевизията и направи уборка на колата си. Юксел събра празна бутилка от минерална вода, метално кенче от безалкохолно, празна кутия от цигари и няколко бъркалки от и се запъти към близкия контейнер за смет.

 

Надебелелият Юксел едва бе успял да закопчее ризата си, а копчетата му изглеждаха така, сякаш всеки момент ще изхвръкнат. Новинарят метна отпадъците в казана за боклук и направи физиономия на отвращение. После хлътна в сградата на Би Ти Ви.

 

Дори от телевизионния екран се вижда как Кадриев е толкова напълнял, че се вижда как повечето костюми са му тесни. За нула време зеленоокият новинар е натрупал поне 15 килограма отгоре и сам си признал пред колегите си, че вече е ударил 110 кила.

 

Заради трите операции от дискова херния, които водещият претърпя, лекарите му забранили да спортува активно. Затова Кадриев зарязал тренировките по карате и не стъпил повече в залата по фитнес. Най-лошото е, че излишната маса се е настанила и по лицето и шията му и това го състарява преждевременно, отбелязват почитателки на Юки.

 

Колегите му пък отдавали промяната на нездравословния му начин на живот и лошия му навик да не слиза от автомобила дори, когато отскача за пакет цигари. Юксел не само че нехаел за диети, а робувал на най-лошата привичка - да се натъпче „на корем” вечер след късните емисии на новините.

 

Страстта му към алкохола също му изиграла лоша шега и допълнително разваляла фигурата му. „Ще видите, че бързо ще успея да сваля 15 килограма. Не ми трябват диетолози. Реша ли нещо, правя го”, ентусиазирал се любимецът на зрителите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени