Юлиан Вергов спи с Владо Карамазов

6840
04 Февруари 2018, 09:47


Секссимволите Юлиан Вергов и Владимир Карамазов са неразделни – курортуват и карат мотори съвместно, спят и в обща стая по турнета. В София също не могат един без друг – ходят заедно на работа в Народния театър, а в комплект си и тръгват оттам, научи HotArena. 

Онзи ден двамата актьори излязоха в тандем от най-престижния ни храм на Мелпомена, откъдето всеки от тях трябваше да тръгне в различна посока. Да, ама им беше толкова трудно да се разделят, че половин час си говориха пред изхода на минусови температури. През това време Вергов успя да изпуши две цигари и да разкаже на приятеля си любопитна история, която дори разигра, за да е по-убедителен – правеше чупки в кръста и ръкомахаше.  Владо с интерес изгледа етюда му и от време на време пускаше чаровната си загадъчна усмивка.

Когато популярните аркашки най-сетне се ориентираха към раздяла, екранният д-р Банков от „Откраднат живот” отключи паркираната в близост своя кола, извади оттам раницата на Карамазов и му я подаде. После двамата поприказваха още малко, а Юлиян пална и трета цигара. 

„Хайде, аз ще тръгвам, че окъснях” – с тези думи Панто Вълчев от „Дървото на живота” даде да се разбере, че е крайно време да хуква по своите задачи. С две чанти на гърба си той пое пешком из центъра на София, а колегата му седна в автомобила си и също потегли.

Владо и Юлиан, в хетеросексуалността на които „Уикенд” не желае да се съмнява, се държат доста странно в последните години. Те публикуват в социалните мрежи доста предизвикателни селфита и видеоклипове от съвместните си ваканции в чужбина, а с това предизвикват ужас и съмнения у фенките си от нежния пол. Тук му е мястото да припомним, че Карамазов е заклет ерген и многократно е заявявал, че няма нужда от жени в живота си. Той не е забелязван с дама от 15 години, а приятелят му Вергов наскоро се събра със съпругата си Ирина, след като за кратко бе разделен с нея. 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХРИСТИН
преди 11 месеца
0
Карамазов е ясно,че си има други сексуални предпочитания :) за Вергов....едва ли
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
=)
преди 11 месеца
-1
Това си го знаем отдавна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени