loading...
loading...

Юлияна Плевнелиева и Венета Райкова на един чин!

5517
06 Септември 2015, 10:57


Жената на президента Плевнелиев и жълтата водеща Венета Райкова са учили заедно Право в Нов Български университет, разбра HotArena.Райкова завършила юридическата магистратура преди повече от три години. Решила да подсигури бъдещето си с още едно образование.Тъй като по това време била на върха на славата си с „Горещо”, устата водеща се взимала много насериозно и почти не се явявала на лекции, а като по случайност попаднела в тях, явно й е било под нивото да си води записки.В същото време, в близост до нея седяла скромната Юлияна, която чинно записвала всяка дума на преподавателите. Първата дама се обличала изключително обикновено – навик, който е запазила и до днес, пише "Уикенд".Плевнелиева по никакъв начин не парадирала с положението и финансовите си възможности. За разлика от русата водеща, която се подвизава в предаване с почти нулев рейтинг, Юлияна специализирала „Финанси” в Сиатъл.Прекомерното самочувствие на Венета, кеото подхранва и до днес, и скромността и усърдността на Плевнелиева обрекли колегиалните взаимоотношения между двете да замръзнат на ниво „Здравей-Здрасти”.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
Преди 1 година
0
Е, какви колежки са тези двете? Плевнелиева все пак е жена с професия и кариера, докато другата е косъм нагоре по произход, интелект и успехи от идола ви Никлозета.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени