Юлияна Плевнелиева се дегизира със старо фиатче (Какво се споразумяха при развода?)

6550
02 Февруари 2017, 13:35


Юлияна Плевнелиева всячески се опитва да избягва интереса към персоната си, узна HotArena.


Tези дни бившата Първа дама, която и веднъж не се появи в тази своя роля, бе забелязана в доста необичайна ситуация. Плевнелиева е заменила червеното си ауди, което бе среден клас, с истинска бричка. Тя джитка без притеснения по софийските улици със старо фиатче, чиято цена към този момент е към 1000-2000 лева.


Освен бричката, Юлияна използваше за дегизировка и огромни слънчеви очила. Въпреки тях, доста хора я разпознаха и се обърнаха след нея. Все пак, повечето не успяха да я разконспирират, защото се е случвало да я виждат само на снимка. За петте години мандат на съпруга си, тя веднъж не се появи до него. Така че не е чудно, че по нищо не прилича на съвсем доскорошна Първа дама.


Вместо да придружава Плевнелиев на важни събития, тя се отдаде на бизнес дела и грижите за синовете им. След края на бракоразводното дело, Юлияна ще се изнесе от семейния дом, помещават се в затворен комплекс в столицата. Това може да означава, че децата на президента ще живеят разделени едно от друго и от родителите си. 


Все пак, двамата вероятно ще съумеят да намерят оптималния вариант за наследниците си. Плевнелиев остава в луксозния апартамент, който бе построен от неговата фирма. А новия му офис е в "София Тех парк". Именно там е и цялата му документация от президентството. За разлика от Юлияна, той смята да се възползва още четири години от благата, които му се полагат по закон - охрана, кола и шофьор, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Шушумигата
Преди 1 година
-11
Не се чуди шушумиго ами направи така че да и се повлия на тази жена и да бъде платено за майка българска Такива предатели да бъдат разжалвани и пращани в лагер! Долу Плевнелиев долу неговата бивша съпруга - която трябва да бъде лично държана отговорна за провала на Росен От нея идва ЛОШОТО- нека се обединим и да я накараме да бъде отговорна за родоотстъпническата си гнусна постъпка! Тя е виновна за много неща касаещи всички нас Долу тази лоша Жена- долу долу долу
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
sun
Преди 1 година
0
Много ми е чудно , драскачите на тази статия какви коли карат и имат ли изобщо такива.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени