Ива Божкова пазена от шестима гарда! Свекър й притеснен за сигурността на бъдещия си внук

4556
20 Април 2015, 10:36


Ива Софиянска, вече Божикова, е пазена от шестима гарда, узна HotArena.

 

Свекърът й Васил Божков е силно обезпокоен за сигурността на снаха си и най-вече за бъдещия си внук, който щерката на Стефан Софиянски носи в утробата си.

 

Ива вече роди едно момиченце на фамилията – едногодишната Мая.

 

Преди време самата Ива призна, че най-много мрази това, че й се налага няколко едри момчета да й дишат във врата. „Единственото неприятно, когато съм в България, е, че се налага да ходя с охрана. Жалко е, че ситуацията тук го изисква. Беше ми доста трудно, докато свикна, но го приех“, разкри Ива в началото на годината.

 

Освен заради бременността й, синът на най-богатия българин Васил Божков е увеличил охраната й и заради изчезналата по пътя между Германия и България студентка Кристина Вълчева, пише Всеки ден.

 

Следите й се губят в провинция Тирол, Австрия, докато пътува с влак, за да се прибере у дома. Момичето, сочено за племенница на близък до Иван Костов, е видяна за последно на 24 март, когато се обажда на майка си и й казва, че някой я следи. Подозира се, че е отвлечена за откуп.

 

Ива и съпругът и Антон чакат момче през август.

 

„Още преди видеозона бях сигурна, че ще е момче, така както и за Мая знаех пола, преди да ми го кажат. Някакво странно усещане имах“, разказа Ива в тв интервю в началото на март. Сега цялата фамилия трепери над малката Мая и бременната й майка.

Въпреки че разчита на охрана, бившата репортерка на „ВИП новините“ не си помага с рояк детегледачки и гледа дъщеричката си само с помощта на двете баби.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени